Rikke Gøransson afslører nyt på kærlighedsfronten

Der har været stille på kærlighedsfronten hos ‘Paradise’-værten, og det er der en god grund til.

Af Lotte Knudsen - 9. oktober 2021 kl. 14:55

Det var en hård omgang for Rikke Gøransson, da forholdet med supermodellen Tommy-Lee Winkworth sluttede tilbage i september 2020. I dag er hun dog back on track, og selvom den smukke ‘Paradise Hotel’-værtinde ikke slynger om sig med detaljer om sit kærlighedsliv, tyder noget på, at der er en ny flamme, som får hende til at føle sig i den syvende himmel.

– Jeg har besluttet mig for at være privat, men jeg kan afsløre, at det går rigtigt dejligt, fortæller Rikke Gøransson til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller

Beslutningen om at være mere privat er kommet i takt med, at den tidligere ‘Paradise’-vært er blevet ældre, har fået andre prioriteter og lært at sætte grænser.

– Det handler om at blive voksen og lidt mere privat. Når man som mig har været for offentlig og delt så meget ud fra en alder af 19, så finder man ud af, at det også er rigtigt fint at sætte nogle grænse, forklarer Rikke.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om sit kærlighedsliv og sin holdning til sæson 18 af ‘Paradise Hotel’.

Derudover tyder noget på at den nye flamme ikke er fan af mediernes søgelys og offentlig omtale.

LÆS OGSÅ: WHAT: Casper Berthelsen klar til ny sæson af ‘Bachelor’

– Det er heller ikke sikkert, at de menneske,r som er i dit liv, har lyst til at være så offentlige. Så det er af respekt over for mig selv og for mennesker i mit liv, fortæller Rikke

Hun slår dog fast, at hun ikke har tidligere erfaring med at offentlig omtale har ødelagt hendes forhold.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører bagsiden af medaljen: Turde ikke gå ud

Læs mere om