Rikke Gøransson afslører babyplaner

‘Paradise Hotel’-værten er ikke i tvivl om, at hun har fundet manden, som hun gerne vil stifte familie med.

Af Jonas Sand - 20. oktober 2016 kl. 10:31

‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson fandt kærligheden for ni måneder siden, da hun mødte 24-årige Mads Madsen. Allerede efter kort tid flyttede parret sammen, og alt er stadig godt for det lykkelige par, der nyder hinanden.
Det fortæller Rikke Gøransson i det nyeste afsnit af ‘Forza, Biler og Drømme’, hvor hun sammen med værten Thomas Bense har taget en køretur. Og når man har fundet kærligheden og er fyldt 30, så skal man vel til at have børn – eller hvad?
– Jeg har heldigvis – så vidt jeg ved – et par år tilbage at lave rollinger i. Det skal ske, men bare ikke nødvendigvis nu. Det er ikke noget, jeg nogensinde har haft travlt med, og det har jeg stadig ikke
– Mine veninder spytter jo børn ud for tiden. Det er da mega fantastisk, og jeg glæder mig, til det bliver min tur. Men jeg synes, at jeg har rigtig godt gang i min karriere, og jeg vil rigtig gerne nyde min kæreste. Vi skal ud at rejse og sådan, så der er lige et år eller to tilbage med me time, og så kan jeg begynde at tænke på familie.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke fylder 30: Forkælet af sin unge kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke om sin nye kæreste: Sådan har jeg det med aldersforskellen
“Mads bliver en fantastisk far”
Aldersforskellen på seks år bliver intet problem for parret. Ifølge Rikke har Mads nemlig altid drømt om at få børn i en ung alder, og hun er sikker på, at han bliver en god far.
– Jeg vil vildt gerne have børn med Mads. Han er simpelthen så dejlig, og han bliver verdens bedste far. Han er jo verdens største legebarn, griner ‘Paradise Hotel’-værten.
– Han er omsorgsfuld. Kender du det, når man møder et menneske, der bare har sådan en aura af godhed? Der er ikke noget ondt i ham, så jeg tænker, at det da kun kan blive godt, siger hun.
Du kan se hele første afsnit af ‘Forza, Biler og Drømme’ herunder:
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson blev svinet til på Instagram: Læs hendes vilde comeback

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Rikke Gøranssons kæreste bliver skuespiller
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.