Rikke G. slår fast: Underligt med nye ‘Paradise’-værter

‘Paradise Hotel’-værten havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, da hun blev erstattet.

Af Louise Vilsbøl - 29. maj 2021 kl. 10:55

I det nyeste afsnit af Christian Fuhlendorffs podcast-serie ‘Hva Så?!’ er det ‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson, som går en tur med den folkekære komiker, og her lærer man i den grad værtinden bedre at kende.

Hun fortæller blandt andet om sin barndom, hvorfor hun er blevet psykoterapeut, om at bo sammen med sin eks i fem måneder, efter man har slået op, og om jobbet som vært på ‘Paradise Hotel’, som hun har haft igennem 15 sæsoner.

LÆS OGSÅ: Rikke G. afslører ‘Paradise’-løn

Her kommer hun også ind på TV3s beslutning om at erstatte hende som vært, da Christian Fuhlendorff spørger ind til Rikkes corona-år, og noget tyder på, at det ikke er en beslutning, hun er helt enig i.

– Så var der lige nogle ændringer i ‘Paradise Hotel’, som også var ret vilde for mig. Jeg har jo haft eneret  – råderet over det her format i 15 år, og så skulle jeg jo til at dele med to nye, og så var jeg sådan: Det ved jeg da ikke, om jeg gider, fortæller Rikke med et grin og forklarer overfor Christian Fuhlendorff, som ikke er helt inde i den seneste sladder om ‘Paradise Hotel’:

– Olivia og Emil har også lavet en sæson i år, så det var lidt specielt at skulle rejse hjem midt i det hele. Jeg kalder mig jo hovedvært, og så er de ekstra-værterne. Ej, vi deler, så det er fint nok. Det var jo bare endnu en ting, som var lidt underligt i år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Alle tre skal fortsætte som værter

Da nyheden om værtsskiftet kom frem tilbage i februar, understregede TV3, at det bestemt ikke var et farvel til den garvede vært. Planen er, at alle de tre værter vil kunne komme i spil i fremtidige sæsoner og fungere som et team.

– Med to ‘Paradise Hotel’-sæsoner i løbet af 2021 gav det god mening for os at udvide til et team af virkelig dygtige værter, der hver især kan bidrage med noget unikt til sæsonerne. – Det er enormt spændende, og det giver os mulighed for at udvikle formatet og skabe nye rammer og twists, som vi synes, giver formatet noget nutidig kant, forklarede programdirektør Kenneth Kristensen dengang.

Og alt tyder da også på, at Rikke Gøransson er klar til mere ‘Paradise Hotel’, for i podcasten fortæller hun, hvor glad hun er for programmet, og hvor meget hun kan bruge den store erfaring, hun har som vært.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson melder ud om ny fyr

Hør hele podcasten med Rikke Gøransson og Christian Fuhlendorff her: Podcast (christianfuhlendorff.dk).