Rikke Chili: Reality-livet har været godt for mig

Reality-baben er utrolig glad for at have deltaget i reality-tv, da det har gjort hende til den, hun er i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 28. november 2015 kl. 13:55

Den 28-årige Rikke Chili, som vi kender fra blandt andet ‘For lækker til love’ og ‘Paradise Hotel’, forstår ikke, hvorfor mange tidligere reality-deltagere ofte udtaler sig negativt omkring det. Hun har det selv på en helt anden måde.
– I gennem de sidste tre år, hvor jeg har været en del af reality, har jeg lært rigtig meget om mig selv – selv småting. At se sig selv på tv, hvordan jeg agerer, mit kropssprog, mimik, gestik og så videre, har givet mig rigtig mange sjove oplevelser, spændende udfordringer og fantastiske muligheder, og jeg er evig taknemmelig for disse, skriver Rikke på sin blog og fortsætter:
– Men det har også givet mig større ting. For eksempel har jeg fået større indsigt i, hvordan mine handlinger påvirker andre. Det er én ting at få at vide, hvad andre synes om mig ansigt til ansigt, men det er en anden ting at se, hvordan andre snakker om mig. Og netop disse situationer har lært mig meget.
Rikke er meget taknemmelig for, at hun har fået den mulighed at opleve reality-verdenen og være den del af dette liv.
Se galleriet af Rikke øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Mens andre stifter familie, drikker jeg mig fuld
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Træning hjalp mig af med stress
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser