Rikke Chili: Mens andre stifter familie, drikker jeg mig fuld

Den 28-årige reality-babe havde for 10 år siden troet, at hun ville være et helt andet sted, end hun er i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 8. oktober 2015 kl. 13:25

Vi kender den smukke Rikke Chili fra både ‘Paradise Hotel’ og ‘For lækker til love’. Hun er i dag 28 år, læser en kandidat i sociologi og adfærd, træner flere gange om ugen og elsker at gå i byen med vennerne.
For 10 år siden ville Rikke dog havde troet, at virkeligheden så helt anderledes ud.
– Da jeg var teenager, så tænke jeg: 26-28 år, så er man da voksen, har styr på livet, egen lejlighed, en god uddannelse bag sig, et godt job, en mand og måske et barn på vej. Men jeg blev klogere – i hvert fald for mit eget tilfælde, siger Rikke til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Mit liv som 28-årig kan nok bedre opsumeres således: Imens andre får børn, bliver gift og får fast egendom, så står jeg bare her og får mig en lille brandert på. Men det har jeg det faktisk ret godt med.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne: Jeg elsker mine former
Et tabubelagt emne
At Rikke som 28-årig endnu ikke har fået villa, Volvo og vovse, mener hun dog ikke er negativt. Og sådan synes hun også, at andre burde tænke.
– Jeg synes ofte, at der er meget tabu omkring det faktum, at ikke alle i min alder er klar til at slå sig ned og få et ‘rigtigt voksen-liv ‘. For mit vedkommende ønsker jeg på ingen måde et stort kirkebryllup og at bruge alle de penge på en fest, forklarer Rikke og tilføjer:
– Jeg kritiserer ikke folk, der lever dette liv, men det er bare ikke mig. Måske aldrig. Og jeg synes, at folk burde have lidt selvironi og ikke altid tage livet så seriøst, for så kommer der minder for resten af livet.
Se billederne af Rikke øverst i galleriet.
Følg Rikke på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Træning hjalp mig af med stress
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser