Riisings hårde år: Droppet efter en måned

Jacob Riisings aftenshow er i frit fald hos seerne, og nu tager Kanal 5 konsekvensen.

Af Nikolaj Vraa - 23. november 2019 kl. 15:55

Kun en måned efter premieren på talkshowet ‘Riising Late Night’, har Kanal 5 meddelt, at der ikke skal produceres flere afsnit. Resten af de i alt 24 afsnit bliver dog sendt som planlagt.
Ved premieren i oktober fulgte omkring 50.000 seere med, men i sidste uge var tallet nede på 24.000 på trods af celebre gæster som Anders Matthesen, Malte Ebert, Peter Frødin, Medina, Mick Øgendahl, Lina Rafn og Sofie Linde.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet kidnappet
– Vi har været utroligt glade for ‘Riising Late Night’ på Kanal 5. På sin helt egen humoristiske og charmerende facon, har Jacob Riising en unik evne til både at komme tæt på sine gæster i studiet og samtidig nå helt ud til seerne hjemme i stuerne. I foråret har vi dog en masse andre spændende ting på programmet, hvilket også betyder, at seerne må undvære ‘Riising Late Night’ der, fortæller Lena Bøgild Willard, pressechef på Discovery Networks Danmark. 
Jacob Riising kom til Kanal 5, efter han i januar blev fyret fra DR efter 19 års ansættelse på grund af nedskæringer. Udover talkshowet var han også på Kanal 5 vært for ‘Voice Junior’, som Kanal 5 for et par uger siden også lukkede efter én sæson. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jacob Riising.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to