'Rigtige mænd'-Søren afslører: Mit liv sejler

Søren ‘Smed’ afslører overfor BT.dk, at den sunde livsstil ikke holder, og at han fortsat er single

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. marts 2016 kl. 20:45

Søren ‘Smed’ Holm fra DR’s serie ‘Rigtige mænd’ erkender overfor BT.dk, at han har brændt sit lys i begge ender.
– Jeg fik nyt arbejde sidste sommer, og det har jeg passet om dagen, hvorefter jeg er taget ud for at holde foredrag om aftenen. Og det er sgu for hårdt. Det er ikke det liv, jeg ønsker, fortæller han til BT.dk.
Derfor trækker Søren sig nu helt ud af rampelyset.
Mangler en at dele hverdagen med
LÆS OGSÅ: Rigtige Mænd napper en burger: Vi må godt en gang i mellem
Desuden har den store arbejdsbyrde betydet, at de ekstra kilo har fundet tilbage til Søren. Den sunde linie holder ikke, og han savner en kæreste at dele tilværelsen med.
– Når jeg kommer hjem fra arbejde, kan jeg godt mærke, at så mangler der lige én at dele hverdagen med. Én at komme hjem til, som man kan vende et par ord med om, hvordan dagen er gået, afslører Søren overfor BT.dk.
Læs hele artiklen med Søren ‘Smed’ Holm på BT.dk her.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders er stadig populær hos pigerne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.