‘Riget’-stjernerne samlet i Venedig: Bodil Jørgensens afsløring

Nu fortæller Bodil Jørgensen sandheden.

Af Nikolaj Vraa - 11. september 2022 kl. 9:55

10Sammen med Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Ida Engvoll deltog Bodil Jørgensen i torsdags i verdenspremiere på ‘Riget Exodus’ på filmfestivalen i Venedig.

Artiklen fortsætter under videoen med Jonas fra ‘Landmand søger kærlighed’…

Her afslørede hun også sandheden om sin karakter Karen, der som en anden fru Drusse indtager Rigshospitalet i jagten på sandheden.

LÆS OGSÅ: Pitzner-søstre misundelige på mor: Vi vil også

Hun ser det som en fortsættelse af sit arbejde med von Trier i ‘Idioterne’ fra 1998, hvor hun også spillede en ved navn Karen.

Nicolas Bro, Bodil Jørgensen, Ida Engvoll og Nikolaj Lie Kaas på den røde løber i Cannes. (Foto: Daniele Venturelli/WireImage)

– I min verden er det den samme kvinde, bare 30 år ældre. Det er sjældent, at man som skuespiller får lov at vende tilbage til noget efter så mange år, og så endda med Lars. Det er ikke en oplevelse, man får tit, sagde Bodil Jørgensen begejstret.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

– Riget er et fantastisk sted at folde denne historie ud. Jeg har født mine børn der, og vi dør der. Resten er ånderne.

Artiklen fortsætter under billedet…

Nikolaj Lie Kaas havde sin hustru, Anne, med i Italien. (Foto: Max Montingelli/SIPA/Ritzau Scanpix)

Lars von Trier kunne ikke selv være til stede i Venedig på grund af sin nyligt diagnosticerede Parkinsons Sygdom.

– Jeg anede ikke, at jeg var syg, da vi begyndte at filme. Jeg havde det virkelig dårligt, men det håber jeg ikke, at skuespillerne opdagede. Jeg er meget glad for deres støtte, fortalte von Trier på videolink ved en pressekonference.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Bettina: Her har du set hende før

– Jeg har det godt, men det kommer til at tage noget tid at slippe af med rystelserne. Jo, det går bedre, men jeg føler mig lidt dummere end jeg plejer, så det siger en del, lød det ærligt fra den 66-årige instruktør.