Rift om Alexandra: Nyt job

Grevinden har nu også fået en plads i softwarevirksomheden Unumeds bestyrelse.

Af Nikolaj Vraa - 10. januar 2021 kl. 15:56

I sommer sagde grevinde Alexandra farvel til sine årpenge og vendte for alvor tilbage til det private arbejdsmarked. Hun tiltrådte først en deltidsstilling som Director of client programmes hos B&O, og nu får hun også plads i softwarevirksomheden Unumeds bestyrelse. Det skriver Se og Hør.

I forvejen har Alexandra siden 2007 siddet både i bestyrelsen og på board of directors hos den schweiziske medicinalvirksomhed Ferring.

Administrerende direktør i Unumed, Henrik Albertsen, bekræfter overfor HER&NU, at grevinden indtræder i bestyrelsen i virksomheden, som han grundlagde i 2013 for at revolutionere den afrikanske sundhedssektor med brugervenlige IT-systemer til hospitaler.

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Alexandra sagde i starten af december til ALT for damerne, at hun kiggede på ”forskellige andre ting” udover sine jobs hos Ferring og B&O.

– Jeg har bevæget mig på mange forskellige platforme, og det er en fordel. Jeg er vokset op i Asien og kom så hertil, det er der ikke så mange, der gør. Der er flere, der tager den anden vej, svarede hun på spørgsmålet om, hvad hun kan bruge sine tidligere erfaringer fra erhvervslivet og kongehuset til. Unumed har allerede kunder i Thailand og Filippinerne, og vil nu rette blikket yderligere mod Østen.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, hvem der er storebror

LÆS OGSÅ: Lykkelige Dennis Knudsen: Jeg skal være far igen