Revet ned fra hylderne: Fie Laursen jubler over stor bog-succes

Bloggerens bog har været så stor en succes, at forlaget allerede er gået i gang med at trykke endnu et oplag.

Af Jonas Sand - 29. maj 2017 kl. 14:44

Bloggeren og realitystjernen Fie Laursen kom i forrige uge på gaden med sin første bog, ‘Min ærlighed’. Her fortæller hun ærligt om sit liv, og så løfter hun sløret for en stor hemmelighed, som hun har skjult for resten af verden i flere år; at hun mangler en tand.
Det er 11 dage siden, at bogen udkom, og den har indtil videre været en stor succes. Hos Arnold Busck topper hun bestsellerlisten i kategorien ‘biografier og erindringer’ foran blandt andet Lise Nørgaard og Hella Joof, mens hun indtager tredjepladsen hos hos Bog & Idé – bag de to førnævnte.
Hos forlaget People’sPress er man glade for bogens succes. Man vil dog endnu ikke ud med et officielt salgstal på bogen, men meldingen er, at første oplag på 5000 eksemplarer er blevet revet ned fra hylderne, og at man er derfor allerede gået i gang med at trykke næste oplag.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Her er min store hemmelighed
Sindssygt lykkelig
Den store succes er naturligvis noget, som Fie Laursen selv er godt tilfreds med.
– Jeg er sindssygt lykkelig for at se, at bogen gør en forskel for den unge generation, da jeg gerne vil påvirke dem positivt, fortæller Fie til Realityportalen.dk og kommer med sit bud på, hvorfor bogen sælger så godt.
– Fordi den har vigtige budskaber med, så folk, der bliver mobbet, lider af spiseforstyrrelser eller dårligt selvværd, kan læne sig op af mig og tage mine råd ind.
LÆS OGSÅ: Chokerede realitystjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand
Landet rundt
Bloggeren turnerer i øjeblikket landet rundt for at promovere bogen i storcentre i hele Danmark. Her er interessen også stor for bogen, og det er noget, der overrasker hende.
– Jeg havde ikke forventet så stor en succes, som det allerede er nu. Jeg er meget overvældet over, at der er hundredevis af mennesker i storcentrene, fortæller Fie, der ikke vil ud med, hvor mange eksemplarer af hendes bog, der på nuværende tidspunkt er blevet solgt.
– Men det er rigtig, rigtig mange, jubler hun.
LÆS OGSÅ: Efter indrømmelser om løgn: Læserne flygter fra Fie Laursen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om