Remees datter går i modelmors fodspor

16 måneder gamle Kenya, der er datter af popproduceren og modellen Mathilde Gøhler, springer ud som model.

Af Ritzau - 15. december 2016 kl. 15:02

Kenya Veneda Gøhler Jackman var ikke mere end et par måneder gammel, før hun første gang var med sin mor til photoshoot. Dengang var moderskabet og moren Mathilde Gøhler i fokus, men nu er det anderledes, for den lille pige har netop stået model i sin første kampagne.
De stolte forældre til den 16 måneder gamle Kenya har begge lagt en video på Instagram, hvor de viser deres lille datter frem.
– Little love (lille kærlighed, red.), skriver Mathilde Gøhler under hashtagget “i mors fodspor”. En hentydning til, at datteren måske følger samme karrierespor som modelmor.
Farmand Remee har postet en anden video, hvor datteren løber rundt med en ballon i hver hånd og smiler stort. Hertil har han tilføjet en stjerne og et hjerte i billedteksten.
LÆS OGSÅ: Remee frustreret over DR: I svigter ‘X Factor’
Ud fra kommentarerne på Instagram, ser det ud til, at det er børnetøjsmærket Pompdelux, der har hyret kendisdatteren til deres næste kampagne.
– Vi siger tak for en super god dag, og tak for lån af jeres guldklump, skriver tøjmærket som kommentar til Mathilde Gøhlers Instagram-video.
Kenya Jackman kom til verden den 22. august 2015 og er modelmor Mathilde Gøhlers første barn, mens Remee har datteren Emma fra et tidligere forhold.
Se Remee og Mathilde Gøhlers videoer herunder:
LÆS OGSÅ: Remee i spidsen for ny kampagne: Min ven blev stukket ned

⭐️❤️

A video posted by Remee S. Jackman (@remeejackman) on

Little love ?? #inmomsfootsteps

A video posted by Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) on


 
 
 

Læs mere om