Remees datter fylder 20: Se hans søde hilsen

Der er ingen tvivl om, at Remee har stor respekt for sin datter, som fylder 20 år i dag.

Af Louise Andersen - 31. januar 2019 kl. 14:54

Remee er lige nu topaktuel i sit helt eget tv-program på DPlay og Kanal 5, hvor fans og seere kan komme helt tæt på ham og topmodelkæresten, Mathilde Gøhlers, liv. Én, som for alvor har været tæt på og en stor del af Remees liv de seneste tyve år, og som forsat vil være det mange år fremover, er hans ældste datter Emma, som i dag fylder 20 år.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sofie Linde får nyt tv-job
Det lader muskproduceren naturligvis ikke gå ubemærket hen. Derfor har han delt en sød og kærlig fødselsdagshilsen til datteren på sin Instagram.
– Kæreste Emse (undskyld) – Det er slet ikke til at fatte, at du bliver 20 år i dag. Jeg har den største respekt og taknemmelighed for det begavede, dybe, kreative, betænksomme, respektfulde og smukke menneske, du er – du er alle gode grunde til at tro på fremtiden. ELSKER DIG og glæder mig til at fejre dig, skriver Remee i Instagram-opslaget.
LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvorfor Remee og Mathilde holdt deres forhold hemmeligt.


Remee fik Emma som 22-årig med Charlotte, som han havde et kort forhold til, og i opslaget deler farmand-Remee en masse fine billeder af datteren, bl.a. ét fra i december, hvor hun viste hele Danmark, at hun har arvet sin fars musikalske talent.
Emma var nemlig på scenen til DR’s store juleshow, da hun i anledning af 20-års jubilæet for julehittet ‘Let Love Be Love’ var på scenen med næsten hele gruppen bag sangen, som Remee har skrevet til netop Emma.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
Du kan se Remees søde fødselsdagshilsen til datteren herunder: 


LÆS OGSÅ: Mascha Vang efter flytningen til Kolding: Jeg har fundet ro
LÆS OGSÅ: Linse om sin træning: Jeg har fået en ægte booty

Læs mere om