Remee taler ud om sin store fiasko

Tilbage i 2016 var Remee ude for dét, der blev dømt til at være hans største fiasko.

Af Louise Andersen - 19. februar 2019 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Remee og Mathilde’, som sendes på Kanal 5 klokken 20, kommer vi helt tæt på, når Remee taler ud om sin store natklub-fiasko.
Tilbage i 2016 skulle Remee åbne sin nye luksus-natklub Arch. Den store åbningsfest var sat til 22. april 2016 – blot to måneder efter hans tidligere natklub, Zens, lukning – og flere hundrede mennesker fra flere steder i verden var indbudt som gæster. 200 af dem var allerede fløjet til København, og de ventede spændt ved et arrangement på Skt. Petri.
LÆS OGSÅ: Stolt Remee: Sådan går Kenyas modelkarriere
Der var bare lige ét problem: Arch var ikke færdig – som i overhovedet ikke færdig. Det var fuldstændig umuligt for Remee at gennemføre åbningsfesten.
– Så må jeg bare op. Hej, har i en mikrofon? Ja! Ud, og op på scenen: “Welcome to Copenhagen”, og så gå igang med min tale. Af alle mulige mærkelige ting, der er det der sgu det mest sindssyge, fortæller Remee og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer
– Det var en ud ad kroppen-oplevelse. Og selvfølgelig betød det, at så var det på forsiden af alting igen. Det blev dømt til at være den største fiasko, og jeg var færdig og det ene og det andet igen, igen. Det er nok den største lærestreg, jeg nogensinde har haft, hvad angår timing og planlægning og universets fysiske begrænsninger.
Remee fik en lærestreg, men fiaskoen betød ikke, at han var færdig. Arch åbnede nemlig ikke længe efter.
Du kan se Remee tale ud om den store fiasko i klippet herunder, og så kan du se resten af programmet, når ‘Remee og Mathilde’ løber over skærmen på Kanal 5 i aften klokken 20.00.

LÆS OGSÅ: Forelsket Fie Laursen afslører familieforøgelse: Mit hjerte smelter af glæde
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer mere tv med Mathilde og Remee

Læs mere om