Remee om 'X Factor': Det er ikke det samme uden mig - Her & Nu

Remee om 'X Factor': Det er ikke det samme uden mig

Musikproduceren Remee mener, at man både kan se og mærke på ‘X Factor’, at han ikke er dommer i programmet længere.

Af Katja Gasiorowski - 1. september 2019 kl. 10:55

I 2018 sagde musikproduceren Remee farvel til ’X Factor’ efter at have været en del af dommertrioen i otte sæsoner.
I den nye sæson af ’Remee og Mathilde’ taler han ud om tiden efter sit exit i det populære program, som rykkede fra DR til den TV 2 uden ham, efter at han takkede nej til jobbet som dommer, da lønnen var afgørende for ham.’
LÆS OGSÅ: Er der ondt blod? ‘X Factor’-dommerne klar til ny sæson
Selvom det var hans eget valg at forlade ’X Factor’, så fortæller Remee i tredje afsnit af anden sæson af ’Remee og Mathilde’, at det var en temmelig ambivalent følelse for ham at sidde på den anden side af skærmen og se det populære musikshow fredag aften, da det løb af stablen på TV 2.
– Jeg var nervøs for, hvordan jeg kom til at reagere. Ville jeg blive sådan en bitter idiot, der bare sidder i hjørnet derhjemme og spiser popcorn og hader på de andre og synes, at nu er det det bedste nogensinde?
LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘X Factor’-dommere
I forbindelse med sin afsked med ’X Factor’ sidste år lagde han nedenstående opslag på sin Instagramprofil for at mindes alle de gode oplevelser, som programmet har ført med sig for hans vedkommende. Artiklen fortsætter under billedet.
LÆS OGSÅ: Remee taler ud om sin store fiasko

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
Remee er den mest vindende danske ’X Factor’-dommer gennem tiden. Allerede i programmets første sæson i 2008 til det til en sejr med den dengang 15-årige Martin Hedegaard, og fra 2015-2017 sejrede han tre år i træk med den dengang 17-årige Emilie Esther, de to søstre i Embrace og 26-årige Morten Nørgaard.
Der er derfor ingen tvivl om, at Remee i den grad har sat sit præg på ’X Factor’, og når han nu ikke længere er en del af programmet, mener han, at det tydeligt kan mærkes.
– Jeg ved sgu godt, hvad jeg leverede til det der, og det kan jeg også se og mærke, at det er der ikke, når jeg ikke er der – ikke på nogen hånlig måde, for der er også kommet andre ting til, siger han.
LÆS OGSÅ: Remee går nye veje: Står bag nyt jobcenter
For nyligt offentliggjorde TV 2 det nye dommerpanel for den kommende sæson, og her kunne tv-stationen meddele, at seerne kan glæde sig til et gensyn med samme dommere og vært som sidste gang. Dermed vender Remee ikke tilbage programmet lige foreløbigt.
Du kan se de første tre afsnit af den nye sæson af ‘Remee og Mathilde’ allerede nu på DPlay.
Se klippet herunder, hvor Remee taler ud om sin afsked med ‘X Factor’ i tredje afsnit.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet

LÆS OGSÅ: Stolt Remee: Sådan går Kenyas modelkarriere