Remee og Blachman i kamp om 'X Factor'-løn - Her & Nu

Remee og Blachman i kamp om 'X Factor'-løn

Tv 2 mente ikke, at Remee var lige så meget værd som Blachman.

Af Louise Vilsbøl - 4. januar 2019 kl. 20:55

Netop nu er der premiere på den nye sæson af ‘X Factor’, som for første gang sendes på TV 2. Det er dog uden den mest vindende dommer, Remee, ved dommerbordet. I stedet har den erfarne dommer Thomas Blachman fået selskab af Ankerstjerne og Oh Land, men i sin nye tv-serie afslører Remee, at der er en god grund til, at han ikke er med i den nye sæson.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
Kort efter TV 2 havde købt ‘X Factor’, blev Remee kontaktet af produktionsselskabet bag programmet, som gerne ville høre, om han var interesseret i at være dommer i den nye sæson.
– I mellemtiden ved jeg godt, at de har signet Thomas, og så får jeg bare at vide, at det fede ved ‘X Factor’ er, at alle vil bare gerne være dommer i det her, så de ringer selv. Nå okay, men TV 2 vil selvfølgelig gerne vide, at hvis de nu havde lyst til at bruge dig, om det så kunne være interessant. Ja okay, men som jeg sagde, da jeg kom tilbage til ‘X Factor’ for fem år siden, så skal jeg ikke have mere end nogen, men jeg skal heller ikke have mindre end nogen, fortæller Remee.
LÆS OGSÅ Thomas Blachmans nye flamme er 24 år yngre: Vi er forlovede
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet
Det fik dog produktionsfolkene til at stejle, for de kunne ikke forstå, hvis Remee ville have lige så meget i løn som Thomas Blachman, som ifølge dem var tv guld. Men Remee ville ikke lade sig spise af med mindre, og hans svar faldt prompte.
– Altså sammen med mig er han (guld, red.). Lige i det der format, der har jeg altså vundet det flere gange, i flere kategorier og flere gange i træk end nogen anden dommer i verden
Hør Remees fortælling herunder, og se de første fire afsnit af ‘Remee og Mathilde’ på DPlay allerede nu – hele serien kommer på Kanal5 til foråret.
LÆS OGSÅ: Remees toårige datter har været i mere end 50 lande
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne