Remee indrømmer kæmpe bommert: Fuck hvor er jeg dum

Remee er kommet til at tale over sig, og nu frygter han det værste.

Af Lærke Stræde - 14. august 2020 kl. 14:43

Er der nogen, der forstår, hvordan pressen skal håndteres, så er det hitmageren Remee, som med sine mange år i branchen er vant til at være i mediernes søgelys. Alligevel hænder det, at han taler over sig, når pressen ringer, og netop det får ham til at ryste i bukserne i det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde’ på Dplay.

I afsnittet har Remee netop besluttet sig for at sælge sin natklub Arch, efter at han det seneste stykke tid har forsømt sin rolle i projektet. Da Ekstra Bladet ringer vedrørende en anden historie, afslører Remee ved en fejl, at han sælger Arch.

– Lige da jeg har sagt det, er det bare sådan “fuck hvor er jeg dum altså, nu hænger jeg på den”. Man skulle bare have haft styr på den historie, og nu er det helt sort. Jeg er super stresset indeni, for tænk, hvis det ikke bliver til noget, fortæller Remee i afsnittet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Medina er gravid

Den tidligere ‘X Factor’-dommer er nervøs for, at pressen vil vinkle historien på en ufordelagtig måde for ham, så selvom salget stort set allerede er på plads, frygter Remee det værste.

– Altså alt er aftalt, men man ved sgu aldrig, hvad der lige pludselig kan poppe op af komplikationer, og man vil gerne selv være på toppen af den historie, fortæller han.

Se det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde‘ på Dplay.

Se klippet herunder, hvor Remee fortæller om sin bommert

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

LÆS OGSÅ: UH! ‘Løvens Hule’ vender tilbage allerede i næste uge

LÆS OGSÅ: EXIT! Marie klar til ‘Vild med dans’ med en kvinde