Remee ønsker, at datteren færdiggør skolen før musikken

Hitmagerens ældste datter, Emma, går i faderens fodspor og forfølger en karriere inden for musikken.

Af Lærke Stræde - 25. oktober 2020 kl. 12:55

Remees 20-årige datter, Emma, har besluttet sig for at satse alt på en karriere inden for musikken. Selvom Emma følger i sin fars fodspor, kan Remee alligevel have svært ved at affinde sig med, at hun ikke først færdiggør skolen.

– Da hun kom med sin argumentation for, at det var musikken og kunsten og de ting, hun ville prioritere, så var det svært for mig at sige, at det var en kæmpe fejl, fortæller Remee i det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde‘, men afslører i samme ombæring, at han da ville have ønsket, at hun havde færdiggjort skolen først.

– Men på den anden side har jeg også fuld forståelse for, at hun siger: Jamen det er det, jeg skal og vil med mit liv.

LÆS OGSÅ: Philine om Bendtners hobby: Jeg kan ikke forholde mig til det

Kræver arbejdsetik

Remee er imponeret over sin datters musikalske talent, men han ved dog af egen erfaring, at det også kræver en stor portion arbejdsomhed.

– Bare hun har en arbejdsetik omkring og ikke bare gør det halvt. Det er det vigtigste, fortæller han og forstætter:

– Der kan jeg jo godt lidt sammenligne med mig selv.  Selv dem der mødte mig, da jeg var 14 år, var ikke i tvivl om, hvor jeg ville hen med det. Der var ingen tvivl om viljen.

LÆS OGSÅ: ‘Forhøret’ er klar med nyt stjernecast

Se klippet herunder, hvor Remee fortæller om datterens valg, og se det fulde afsnit på Dplay allerede nu.

LÆS OGSÅ: Stine får meget opmærksomhed: Det er overvældende

LÆS OGSÅ: WOW! Derfor blev denne konkurrence forbudt i ‘Robinson’

Læs mere om