Remee frustreret over DR: I svigter 'X Factor'

Den populære dommer synes ikke, at DR gør nok for de talenter, der kommer ud af det populære sangprogram.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 14. juli 2016 kl. 15:02

I snart ti år har Remee prøvet at skabe en succesfuld fremtid for sine ‘X Factor’-deltagere. Men kun ganske få gange er det lykkedes, og hver gang uden DR’s hjælp.

Den 41-årige sangskriver og producer lægger ikke skjul på, at det frustrerer ham, at det er netop DR der står i vejen. Senest med årets vindere, New:Name, der kun haft meget begrænset succes, selv om udgangspunktet var et samarbejde med et par engelske hit-magere. Og Remee tøver ikke med at bebrejde især P3, at det er gået sådan.

– Det er samme væg, man altid rammer. Altså, DR vil jo kollektivt ikke have, at det skal ske (at de får succes, red.). Hvis de ville have, det skulle ske, så var det sket med alle dem, de ville. Jeg forstår egentlig også godt hvorfor. Huset har den paradoksale ting, at P3 har den magt, de har, fordi de er P3. Og fordi de ikke skal rette sig efter nogen.

Remee i spidsen for ny kampagne: Min ven blev stukket ned

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er Remees nye job

De spiller ikke sangene

Men hvis de kommercielt set ville det, var det eksploderet hver gang, siger Remee, der samtidig ryster på hovedet af, at P3 sagtens kan spille udenlandske ‘X Factor’-stjerner. Især de engelske har de været gode til at bakke op om. Men hvis sangere kommer med deres musik efter at have været med i dansk ‘X Factor’, bliver de diskvalificeret alene af den grund.

– Uanset om du kom med en ny “Yesterday”, så ville de ikke spille den, slår Remee fast.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken DR1’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, eller P3’s musikchef, Lars Trillingsgaard.

LÆS OGSÅ: Remee: Jeg er en halv-besat tosse

LÆS OGSÅ: UPS: Remee laver brøler til ‘X Factor’-audition

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.