Remee føler sig ikke bygget til Danmark

Det kolde danske klima belaster Remees krop og sjæl.

Af Lærke Stræde - 4. februar 2021 kl. 16:54

46-årige Remee har rejst meget i sit liv og har kontakter og venskaber over alt i verden. Til hans store lykke har han fundet en kvinde, som nyder at rejse mindst lige så meget, og som faktisk har et job, der kræver det. Lige så meget som Remee elsker sin base i Danmark, lige så stor en længsel har han nemlig efter at rejse i de kolde danske vintermåneder.

– Jeg ved godt, at alle har det bedre, når det er varmt, men jeg kan decideret mærke, at det er livsændrende for mig at være i varmen. Det er simpelthen så vigtigt for mit sind, min krop, min hud og for alting, fortæller han i det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde’.

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste

Det sætter nemlig ikke kun spor mentalt, men også fysisk på hitmageren. Han tror ikke, at hans krop er bygget til det skandinaviske klima.

– Jeg ser helt grå ud og falmer fuldstændig, når det bliver vinter. Mine fingre sprækker, mine hænder og negle, alt går ned, når der ikke er sol. Der tror jeg bare, at der er andre, der er født mere modstandsdygtige til det klima heroppe, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Se klippet herunder, hvor Remee fortæller, hvad han synes om den danske vinter, eller se det fulde afsnit af ‘Remee & Mathilde‘ på discovery+

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

Læs mere om