Remee afslører: Sådan begyndte min karriere

Remee husker tydeligt, hvordan det hele begyndte. Dengang var han cirka 16 år, og at leve af musikken var endnu bare en drøm. Men så fik han en særlig henvendelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. december 2020 kl. 8:55

Det er efterhånden mange år side, at Remees musikalske karriere begyndte, men han husker stadig den første optræden, hvor han var helt ligbleg af nervøsitet, inden han gik på scenen.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i ‘Vild med dans’

Dengang var han bare Mikkel fra Køge, der kunne rappe, og derfor blev han af af de store musikikoner Chief 1 og Nikolaj Steen hevet med på turné. Remee kunne nemlig netop det, som de stod og manglede til et nummer.

Dengang var han helt ung og uerfaren.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Asta og Jonass jubler: Det er et stort skridt

– Mine ben begyndte bare at ryste. For det var hele min drøm på én gang, fortæller Remee i den nye sæson ‘Remee og Mathilde’.

Men jo flere gange de spillede, jo mere selvtillid fik han. Og det blev hurtigt klart for alle, at Remee var en kæmpe stjerne.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

– Det var første gang, jeg mærkede det på sådan en måde, at det kan rent faktisk lade sig gøre det her. Der er noget at bygge på. Og det var, da vi kom hjem fra den tour, at vi startede “Sound of Seduction”, fortæller Remee.

Hør Nikolaj Steen og Remee fortæller om begyndelsen på karrieren herunder. Se hele afsnittet på Dplay. 

Læs mere om