Regitze tilbage i villaen: Smider kæmpe bombe

Rigitze er kendt for at sige sin mening.

Af Rikke Lynge - 5. juni 2022 kl. 8:55

I dagens afsnit af ‘Ex on the beach’ vender Regitze Bach tilbage til villaen til stor glæde for mange, men også til ærgrelse for nogen. Lærke bliver især glad for at se sin gode veninde igen, mens Emilia ser noget mere nedtrykt ud.

Efter en stor velkomst kommer den altid ærlige Regitze med et spørgsmål, der gør de andre deltagere tavs.

– Oli fortæller, at i alle har snakket fucking meget lort, efter jeg er røget ud og sagt til Oli, at jeg kun har taget ham, fordi han var pæn. jeg vil virkelig gerne vide, hvem der har sagt til Oli, at jeg kun har taget ham, fordi han var pæn, spørger Regitze i programmet.

LÆS OGSÅ: NY SERIE: ‘Reality-hjørnet’ med Marco og Jeppe

En pinlig tavshed afbrydes af Olivers kommentar.

– Det må være dem, der ikke er her mere, siger han, mens alle griner.

LÆS OGSÅ: Linse om familiestrid: Beskederne er fremprovokeret

Derefter byder flere sig på banen.

– Du har nævnt lidt overfor mig. Du har sagt Marcos personlighed og Olis udseende, fortæller Karoline, og Emilia afbryder.

– Jeg har også sagt lidt.

LÆS OGSÅ: Det sker der, når man ryger ud af ‘Ex on the Beach’

Regitze er ikke enig i de andres forklaring.

– Det ændrede sig jo, da jeg lærte ham at kende, og jeg har også sagt, vi havde det godt sammen, og at han var mega sød. Han siger til mig, han ikke stoler på mig, fortæller Regitze, og den sætning kan Emilia kun tilslutte sig.

LÆS OGSÅ: Skal du med til Mexico? ‘Paradise’ søger nye deltagere

Se ‘Ex on the beach’ på discovery+.