Realitystjernes nedtur: Mine planer er sat på standby - Her & Nu

Realitystjernes nedtur: Mine planer er sat på standby

Det er ikke alt, der er gået efter planen for den tidligere ‘X Factor’-deltager Sigmund.

Af Anna Løwe - 12. februar 2020 kl. 14:56

For omtrent to uger siden var Realityportalen inviteret med den tidligere ‘X Factor’-stjerne Sigmund Trondheim til audition på Wallmans, hvor den unge sanger skulle til audition på Wallmans Dinner Party. Sigmund var en blandt 150 håbefulde sangere, der var inviteret til audition, og her skulle han altså overbevise dommerne om, at han havde, hvad der skulle til.
Da Realityportalen kontakter Sigmund for at høre, om han er gået videre til anden runde, er det en slukket Sigmund, der svarer:
– Jeg er desværre ikke gået videre.
LÆS HER: Tidligere ‘X Factor’-stjerne til nervepirrende audition

Drømmen er sat på pause

Efter sin audition havde Sigmund ellers fortalt Realityportalen, at han havde store planer for fremtiden. Med jobbet på Wallmans kunne han spare op til en tur til USA, hvor han drømmer om at stille op i de amerikanske talentshows ‘American Idol’, ‘The Voice’, ‘America’s Got Talent’ og ‘X Factor’. Men den nedslående nyhed fra Wallmans har tvunget den håbefulde sanger til at sadle om:
– Nu er min plan at finde et arbejde og tjene nogle penge. Jeg har ingen penge lige nu, fortæller Sigmund og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Efter mislykket ‘X Factor’-audition: ‘Ex on the Beach’-Tabita flygter
– Jeg skal lave mere fed musik i mellemtiden, tage klubjobs og ud og spille med mit band. Jeg vil også udgive en masse musik. USA-drømmen er på standby, indtil jeg får tjent nogle penge og kommer videre.
– Men jeg har virkelig haft nedtur over det rent psykisk og været ret demotiveret, fortæller Sigmund.
LÆS OGSÅ: UH! ‘X Factor’-stjerne klar til Melodi Grand Prix
LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet