Realitystjerner: Her er vores sære oplevelser med fans

Når man er et kendt ansigt skal man forberede sig på lidt af hvert.

Af Ritzau - 4. februar 2016 kl. 15:10

De danske realitydeltagere er ikke til at komme uden om, og flere af de danske realitystjerner kan tydeligt mærke, at de er blevet allemandseje, og det er der kommet flere sjove oplevelser ud af.

Patrick, Kasper H og Camilla. (Foto: Janus Nielsen)

Patrick og Kasper H mærker også, at mange ved, hvem de er. (Foto: Janus Nielsen)


En af de deltagere, der har mærket fanskaren, er Kasper Henriksen, der sidste år nåede til finalen i programmet ‘Paradise Hotel’.
– Jeg har oplevet folk, der lå udenfor min dør og ventede på, at jeg kom hjem eller folk, der kom ud på min arbejdsplads. Det er ret grænseoverskridende. Det er sjovt at prøve, men det er ikke en verden, jeg ville kunne leve i hver dag, siger Kasper Henriksen og bliver suppleret af endnu en mandlig paradiso:
– Jeg har oplevet, at folk skriver, at de vil flytte sammen, og at de er forelskede i mig. Det er lidt specielt og svært at forholde sig til. Der er nogle, der har fulgt efter mig i halvanden time i metro og tog. Det er lidt ekstremt, siger Patrick Brylov.
HOT NEWS: Sidney Lee og Natascha Linea kysser – igen
Fan fik tatoveret navn
Også  realitypersonligheden Sidney Lee, der er kendt for sin brune kulør og røde bandana, har oplevet, at nogle er tyet til de mere permanente kærlighedserklæringer.
– Folk har fået tatoveret mit navn, og det er jeg beæret over. Der er sket mange mærkelige ting, siger han.
Se ‘Paradise’-Patricks vilde tatovering
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.