Realitystjerner bliver rejseledere

De to paradisoer Michael Lange og Frederik Lilja har sammen med kongen Fissan arrangeret en partytur til Alanya.

Af Maiken Støvring - 6. juni 2013 kl. 11:08

Ved du stadig ikke, hvad sommeren skal gå med, så har partydrengene Frederik, Michael og Jesper Fissan nemlig arrangeret en festtur til Alanya, hvor alle kan deltage.

Fissan er også klar på at feste løs i Alanya. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Fissan er også klar på at feste løs i Alanya. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Alanya Exclusive har i samarbejde med Tyrkiet Eksperten, indgået en god aftale, som nu tilbydes til 110 heldige danskere i form af først til mølle princippet.
Turen koster kun 3.995,- og inkluderer fly t/r, transport til og fra lufthavnen, hotel med morgenmad og hele balladen kommer til at foregå i uge 28, står der i Facebook-gruppen.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin bliver bartender i Marienlyst
Masser af VIP-fester
De tre arrangøre vil selv deltage på turen, og har sørget for at der er masser af underholdning til de mange festhungrende gæster.
-Om dagen bliver vi hentet af de gratis pick-ups og kørt til Palm Beach, hvor vi sammen slapper af i de kæmpe strandsenge med et glas af sydens søde Rosé, så vi langsomt kan komme i stemning til solen går ned! Palm Beach har en dejlig strand og en lækker pool, plus der er gratis Wi-Fi.
-Når natten falder på, har Crazy Horse sørget for privat lounge til vores gæster, samt et VIP-kort som giver dig 50 procent på drikkelse og andre fordele i Alanya! Crazy Horse er Alanya’s hotteste sted at feste, hvor der specielt kommer folk fra Skandinavien, skriver de tre drenge.
Herudover har de sørget for trestjernet hotel, White Party, Pool Party og et stort Party Cruise.
Se eventet lige her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.