Realitystjerne venter stadig på Christopher

Der blev ikke lagt fingre imellem, da realitystjernen og modellen Vicky Pattison fra MTV-programmet ‘Geordie Shore’ sidste år fortalte, hvordan hun havde mødt den danske sanger Christopher i forbindelse med et besøg i Danmark.

Af Ritzau - 26. oktober 2015 kl. 17:55

Vicky Pattison var nemlig blevet ganske forgabt i den unge popsnedker, som hun blandt andet kaldte for “en virkelig flot mand”.

Christopher

Vicky ville meget gerne have haft fingrene i danske Christopher. (Foto: Michael Stubbe)


Men da sangerinden søndag aften talte med pressen ved MTV’s Europe Music Awards, måtte hun skuffet erkende, at det ikke havde fået popdarlingen til at give lyd fra sig, selvom hun havde håbet på det.
– Jeg venter stadig. Sig lige til ham, at han skal komme til Storbritannien og feje benene væk under mig, siger Vicky Pattison og griner.
Christopher, der blandt andet har hittet med “Told You So” og “Tulips” er dog optaget til anden side – han danner nemlig par med modellen Cecilie Haugaard, så noget tyder på, at realitystjernen kommer til at vente længe på den unge danske sanger.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja er blevet single
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.