Realitystjerne tilbage hos eksen

Det tidligere par har genfundet gnisten, og denne gang lader det til at være for alvor.

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2021 kl. 5:06

Realitystjernen Gustav Salinas flyver på en lyserød sky for tiden, han har nemlig fundet kærligheden – eller rettere sagt så har han genfundet den. På Instagram afslører han nemlig, at han har fundet sammen med sin ekskæreste Niels Goido, som hos Gustav altid har gået under kælenavnet Mulle.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’- Casper afslører ekstra eks i villaen

– For 4 år siden sagde jeg til Mulle, at vi var skabt til hinanden, men på daværende tidpunkt kunne vores liv ikke enes. Derfor valgt vi at gå hver til sit. Livet er jo fyldt med udfordringer, og vi har allesammen prøvet at fare vild. Og når vi farer vild, så oplever vi også nye og smukke ting. Og sådan har min rejse været de sidste par år. Men nu er jeg vendt hjem igen. Ude er godt, men hjemme er bedst, skriver Gustav på Instagram og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortælle om fremtiden.

– Og jeg er glad for, at jeg igen har fundet sammen med min eks, Mulle. Tænk, at jeg skulle vente 4 år for at indse, at du var den sidste puslespilsbrik, som jeg manglede i mit liv.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde beklager: Jeg har begået en fejl

Siden Gustav og Mulles brud for fire år siden, har Gustav dannet par med Kenneth, som han dannede par med i et lille års tid, men de to gik fra hinanden i foråret 2020. Siden har pladsen ved Gustavs side stået tom, men nu har Mulle altså indtaget den.

ÆS OGSÅ: Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste

Læs mere om