Realitystjerne skal en tur i spjældet

Martin Hjort skal bag tremmer i dag og afsone en voldsdom, han modtog for et år siden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. marts 2014 kl. 14:04

Der er ikke meget at smile af for ‘Ham den gamle’, der de næste fem måneder skal skifte sit hjem ud med et ophold på ‘hotel-gitterly’. Det skriver mx.dk.
Martin Hjort modtog for et år siden sin voldsdom, som han nu skal ind og afsone. Og det betyder også, at han må forlade sin gravide kæreste Anna Due, der må undvære ham under en stor del af graviditeten, skriver gratisavisen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Martin skal i fængsel
Netop ankommet til fængslet

Parret er meget glade for hinanden og glæder sig til familieforøgelsen. (Foto: Privat)

Parret har været sammen godt et års tid, men nu må gravide Anna undvære sin kæreste de næste fem måneder. (Foto: Privat)


Her på Realityportalen har vi netop været i kontakt med Martin Hjort, kort inden han kom til fængslet.
– Det er lidt nederen, men det handler om at tackle de problemer, man får kastet efter sig på den bedste måde, lære af det og komme videre, siger Martin Hjort til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par: Vi skal have et barn
Utilfreds med dom
Til mx.dk fortæller Martin Hjort, at han bestemt ikke mener, at det er en fair dom, han har fået.
– Jeg synes i allerhøjeste grad ikke, at det er en fair dom, og jeg er glad for, at der var flere med inde i retssalen og se overvågningsvideoen, som har den samme holdning som mig, siger Martin Hjort til gratisavisen.
Men paradisoen blev dømt for at have slået en mand på et diskotek i Aarhus, for derefter at have nikket en anden mand en skalle ude foran diskoteket. Desuden blev han også dømt for at være stukket af fra politiet.
Realitystjernen fortæller til endvidere, at han håber at kunne blive prøveløsladt efter at have afsonet to tredjedele af dommen. På det tidspunkt vil der nemlig være en måneds tid til fødslen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna har fået en kæreste
LÆS OGSÅ: Sådan scorer “Ham den gamle”
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.