Realitystjerne ringede 112: Troede, jeg skulle dø

I går var en voldsom eftermiddag for Nora, der måtte ringe 112 efter et slemt angstanfald.

Af Redaktionen - 17. august 2022 kl. 10:08

Er man en af Nora Tvede Thomsens 127.000 følgere, så ved man måske også, at hun lider af panik- og dødsangst. Det har hun faktisk gjort det meste af sit liv. Og hun har ikke været bleg for dele sine tanker om lidelsen på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor valgte ‘Landmand’-Trine Steffen fra

Tidligere har Realityportalen fortalt, at Nora ville forsøge sig med angstmedicin, da hun i foråret døjede med slemme anfald. Men de piller, har hun ikke rørt, siger hun i dag til Realityportalen.

I stedet forsøger hun at kontrollere sine anfald ved hjælp af yoga og vejrtrækningsøvelser. Og Nora fortæller da også, at det går rigtig godt normalt. Faktisk er det flere måneder siden, hun har haft et voldsomt angstanfald.

Men i går gik det galt.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: 21 ‘Robinson’-deltagere klar til kamp

Det fortæller hun i en story på sin Instagram.

– Jeg har lige fået jordens største angstanfald i hele verden. Jeg ringede 112 og troede, jeg skulle dø. Jeg kunne ikke falde ned, da jeg snakkede med en fra vagtcentralen, så han blev nødt til at sende en ud til mig, forklarer ‘Paradise Hotel’-stjernen og fortæller uddybende til Realityportalen:

– Han forsøgte at tale mig til ro, og han var megasød, men han endte med at råbe af mig og sige, at jeg skulle høre efter, for ellers kunne han ikke hjælpe mig. Men jeg kunne jo ikke lytte. Jeg kunne ikke engang trække vejret i en pose. Når det er så slemt, så jeg kan hverken høre eller se så godt. Så så sendte han en ud til mig, fordi han ikke kunne hjælpe mig, som kunne tale mig til ro. Og det blev jeg glad for.

I følge Nora blev angstanfaldet udløst af flere ting.

– Jeg drak for meget i weekenden og har sovet for meget. Det kan man få det underligt af. Så vågnede jeg bare op ængstelig og havde spændinger i kroppen og havde svært ved at få vejret. Og så var det bare en af de gange, hvor jeg ikke kunne sige til mig selv, at jeg skulle tage det roligt, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Seks kendte danskere i vildt reality-eventyr

Vil bryde et tabu

Det er ikke nyt, at Nora deler ud af hendes erfaringer med angsten. Det har hun gjort længe, og derfor har det også været vigtigt for hende at dele oplevelsen med sine mange følgere.

– Det kan være et tabu at at snakke om det, hvis man har så meget angst som mig. Jeg husker, hvor mange gange jeg har følt, det var pinligt at ringe 112. Så tænker man “okay, er det så svært for mig at styre mig, at jeg skal ringe 112, fordi jeg tror, jeg skal dø?”, siger hun til Realityportalen og fortsætter:

– Det skal ikke være et tabu. For mange med angst ringer 112. Og det eneste, man har i hovedet, er, at der er noget fysisk galt med kroppen – at man skal dø.

I dag har Nora det okay efter gårsdagens anfald, men kan fysisk stadig mærke en summen i kroppen.

Hun har haft angst, siden hun var 13 år gammel.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører stor nyhed