Realitystjerne på sygehuset: Presset at vide, at man måske ikke overlevede natten

I løbet af to timer tog søndagen en alvorlig drejning for ‘Ex on the Beach’-deltageren.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2021 kl. 11:19

Søndag aften var Asbjørn Nielsen og Cristel Trubka til en hyggelig middag hos Jeppe Bøg Risager, men noget afbrød den gode stemning hos de tre realitystjerner.

Det så ud til, at Asbjørn igen var blevet hårdt ramt af  en omgang blodforgiftning, og derfor var de nødt til at sætte kursen mod vagtlægen på sygehuset.

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Ex on the Beach’-par: Ja vi er kærester!

– Jeg fik noget på armen, der minder om en lille bums eller et indgroet hår. To timer efter jeg havde prikket den, var der en rød streg, der bare løb helt nede fra underarmen og op til armhulen, forklarer han til Realityportalen.

Måtte ikke lægge sig til at sove

Det er femte gang, han oplever, at noget ret uskyldigt udvikler sig til blodforgiftning.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka taler ud: Vil ikke være en lus mellem to negle

Desværre skulle han hele vejen til Aarhus for at nå frem til et apotek, der havde åbent og kunne give ham antibiotika, og beskeden var, at han ikke skulle lægge sig til at sove, før han havde fået i og taget medicinen.

Asbjørn ‘Ex on the beach’ sæson 5 (Foto: Krestine Havemann)

– Det synes jeg personligt, var ret vildt, da jeg, de gange jeg har haft det før, blot kunne gå på hospitalet og få to piller eller på apoteket dagen efter, hvis det har været en weekend, siger Asbjørn, der selv bor i Kolding.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i tårer

Derfor måtte de tre altså sætte kursen fra Jeppes bolig i Horsens og til Aarhus.

– Jeg synes, det er ret dårlig. Nu var jeg heldig, at jeg havde en bil. Men ellers havde det da været ret presset at skulle finde transport til Aarhus eller vide, at man måske ikke overlevede natten, for at sige det lige ud.

LÆS OGSÅ: AFLØRING: Derfor slog Kasper op med Elvira

Heldigvis er situationen nu under kontrol, og ‘Ex on the Beach’-hunken har det godt. Men det er naturligvis ikke rart at vide, at det med stor sandsynlighed vil ske igen.

– Det ret meget et problem, fordi ingen ved hvad det kommer af. Det starter som sagt som et indgroet hår eller form for bums, også ender det i blodforgiftning, siger han.

LÆS OGSÅ: Paradise’-stjerne afviser vaccine: Nu hagler kritikken ned

Læs mere om