Se reaktionen: Realitystjernes særlige overraskelse til kæresten

Mick møder op på sin kærestes skole, og han har en gave med til hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. november 2020 kl. 6:55

Det kom vist ikke bag på nogle, at Mick Skov og Freja Benedikte søndag forlod ‘Singletown’ som et par og dermed havde bestået den ultimative kærlighedstest.

For nylig valgte Mick så endnu engang at bevise sin kæreste, at han mener det, når han siger, det skal være ham og hende for altid. Det gjorde han på en helt særlig måde ved at få tatoveret hendes navn på hånden, uden hun vidste noget om det.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

For Freja var det bare en helt almindelige skoledag, indtil der pludselig tikkede en besked ind hos hende, hvor Mick altså fortalte, at han ville dukke op med en overraskelse på hendes skole i København.

Freja havde ingen idé om, hvad det kunne være.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

– Jeg blev virkelig overrasket og vidste nærmest ikke, hvad jeg skulle sige. Vi har før snakket om, at vi begge skulle gøre det. Jeg troede først, at han ville lave en prank på mig, men så kom han med en tatovering med mit navn. Jeg blev så glad og lykkelig! Det beviser bare hvor meget han elsker mig. Det betyder så meget for mig, sagde Freja efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande: Vi har altid godt kunne lide hinanden

Det har hele tiden været planen, at hun også skal have Micks navn skrevet.

Skaberen af Micks nye tattoo var ‘Paradise Hotel’-baben Sheena, som Mick kender fra engang, hvor han var på date med en pige i Randers, og hun skulle have lavet en tatovering i den salon, som Sheena dengang arbejdede i. Siden har Mick og Sheena haft kontakt og af og til skrevet sammen.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette ‘Vild med dans’-par bliver kærester

Se Frejas reaktion i videoen.