Realitystjerne og kendisfrisør tæt på anholdelse

Det er ikke alt man kan tillade sig i en taxa, hvis man spørger chaufføren.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. februar 2015 kl. 14:50

Nicolai Schwartz og kendisfrisøren Dennis Knudsen fik sig noget af en overraskelse, da de i weekenden blev smidt ud af en taxa, fordi Dennis havde slået en prut. Men den spøjse episode stoppede ikke der, de to venner var nemlig nær blevet anholdt på grund af den højlydte prut.

Nicolai Schwartz og Dennis Knudsen (Foto: Privat)

Nicolai Schwartz og Dennis Knudsen  dagen derpå – ser Dennis ud til at skamme sig over sin prut? (Foto: Privat)


– Dennis og jeg var til Fashion Week. Da vi skal videre til en anden fest, hopper vi ind i en taxa. Dennis kommer til at slå en prut i taxaen. Vi får grineflip, og det får chaufføren til at gå helt amok. Han stopper og smider os ud. Taxameteret siger 69 kroner, og han får vinket en politibil over, som resulterer i, at vi ender i en stor diskussion med to unge politimænd og chaufføren på grund af Dennis’ prut. Dennis giver chaufføren 100 kroner (31 kroner i drikkepenge), og han vælger så at køre. De to unge politimænd er nærmest ved at anholde os, da vi fortæller dem, at vi synes, at de skulle bruge deres tid på noget andet end en lille uskyldig prut i en taxa, skriver Nicolai på sin facebookprofil.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz sælger sig selv
Den tidligere paradiso og ‘Singleliv’-deltager påpeger, at der må være større problemer i Danmark, som politiet kunne tage sig af.
Her på redaktionen er vi dog nysgerrige i forhold til, hvor ulækre prutter man slår, hvis de er tæt på at få en anholdt. Men Nicolai forsikrer os om, at det var en ganske lille prut som Dennis slog, og at det netop var derfor, at det var så komisk.

LÆS OGSÅ: Joy frygtede voldtægt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.