Realitystjerne har fået nyt job

Blogger og realitystjerne Nadialine har fået nyt job i restaurationsbranchen for at tjene ekstra penge.

Mig og min mor
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. april 2014 kl. 18:03

Hun er kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Mig og min mor’, og så har hun sin egen blog, nadialinevonbach.com, hvor hun ved årets modeblogpris vandt ‘Årets Læserpris 2014.
Samtidig kæmper Nadialine en brag kamp for at slå igennem som sanger, og så elsker hun at shoppe. Og specielt disse to ting kræver penge, og derfor har realitystjernen nu fået sig et job som tjener, afslører hun over for Realityportalen.dk.
– Jeg har bare brug for flere nye udfordringer, udvikling og penge udover min blog-indtægt. Pengene skal bruges til sangskole, klavertimer og mine almindelige daglige udgifter. Jeg er ved at spare op til Vocal Academy, som er en intensiv sangskole, jeg gerne vil starte på. Men det koster 38.000 kroner. Derudover er jeg en pige med et kæmpe shoppe- og rejse hjerte, så der skal penge til, siger Nadialine til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Modeblogprisen 2014: En hyldest til modebloggerne
Holder arbejdspladsen hemmelig
Realitystjernen vil dog ikke ud med, hvor hun skal arbejde, blot at hun skal arbejde i restaurationsbranchen.
– Jeg starter nyt job på mandag som chefværtinde-aspirant, og jeg glæder mig. Det bliver nyt for mig og rigtig spændende. Chefværtinde-aspirant er lidt mere end bare et job. Jeg ser utrolig mange udviklingsmuligheder i dette job og ligeledes på kompetence-siden, siger Nadialine og fortsætter:
– Stillingen er super god, da jeg bliver uddannet i ledelse og kommer til at have en masse ansvar. Tjenerbranchen er helt ny for mig, og jeg havde egentlig ikke set mig selv i denne form for stilling, siger hun.
LÆS OGSÅ: Nadialine retur fra London med selvtillid
Stadig tid til blog
Nadialine fortæller, at hendes nye job giver plads til, at hun stadig kan dyrke sin blog ved siden af.
-Jeg glæder mig rigtig meget, men musikken og min blog er bestemt ikke lagt på hylden. Det er en 120 timers stilling, så jeg stadig kan dyrke mine drømme og passioner ved siden af, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: Nadialine: Jeg er intet uden mine læsere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.