Realitystjerne besøger sædbank: Vil hjælpe barnløse

Philip May er på en ny mission. Han vil hjælpe barnløse.

Af Lotte Knudsen - 9. september 2021 kl. 8:55

For lidt under et år siden blev realityparret Philip May og Simone Hvenegaard forældre til deres lille dreng Vilmar. Og Vilmar har skabt glæde – En glæde som Philip May mener, at alle, som ønsker sig børn, bør have mulighed for at opleve.

– Efter at jeg er blevet far, så er det vigtigt at hjælpe dem, som har svært ved at få børn. For børn er jo noget af det vigtigste. Det er det i hvert fald i mit liv, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Philip og Simones søn døbt: Derfor skal han ikke hedde May

Paradise-parret Anne og Nikolaj taler om fremtidsdrømme. Artiklen fortsætter under videoen.

Derfor tog han til sædklinikken Cryos for at få undersøgt sin sæd og høre mere om, hvordan man kan hjælpe barnløse.

– Jeg blev inviteret indenfor af den internationale sædbank Cyros, skriver Philip i et opslag på Instagram og fortsætter:

– Tanken om, hvordan man kan hjælpe barnløse med at få opfyldt deres drøm har tit strejfet mig. At blive sæddoner er noget, som jeg har relativt lidt kendskab til, så det var på tide, at jeg blev klogere på det.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan

Egnet som sæddoner

På sit besøg hos Cryos blev Philip erklæret egnet som sæddoner, og det har sat tanker i gang hos realitydeltageren.

– Man kan hjælpe rigtigt mange, og mit besøg hos Cryos har det da sat flere tanker i gang. Unge Philip ville dog have sprunget direkte ud i det, da han var lidt mere impulsiv, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

Selvom Philip ikke er sikker på, at han ønsker at sætte en masse små Philliper i verden, er han sikker på en ting: Han vil bruge sin platform til at oplyse om emnet og hjælpe.

– Personligt synes jeg, at det er et vigtigt emne at snakke om. Jeg er heldigvis så priviligeret, at jeg har en enorm platform. Så hvorfor ikke bruge den til at hjælpe andre mennesker med at få opfyldt deres drømme, siger Philip.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor har jeg ikke fået fjernet min penis

Læs mere om