Realitystjerne bekræfter: Det er slut

Realitystjernen sætter et punktum for en god tid med både medgang og modgang.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. april 2022 kl. 18:55

I marts meldte de to Bronuts-venner Türker Alici og Ninos Oraha ud, at det fremover kun vil være Ninos, der er med i virksomheden. Efter både medgang og modgang havde Türker nemlig taget et valg om at sætte en endeligt punktum for sin tid i Bronuts-kæden, der består af i alt 12 forretninger med donuts i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager slået ud af hård besked

– Tak for alt hvad vi har været igennem sammen, bror. Vi tog Danmark med storm, og andre blev inspireret af os, uanset hvem og hvad du siger. Dit kapitel hos Bronuts er afsluttet for dig bror, og du skal videre på din rejse, og jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med dit online coaching. Jeg har blod på tanden og elsker Bronuts af hele mit hjerte, og jeg skal rejse videre med disse to fantastiske mennesker, skrev Ninos tilbage i marts på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anna: Bruddet har fået konsekvenser for Mio

Men selvom han for bare lidt over en måned siden havde blod på tanden til at fortsætte, så er indstillingen i dag en helt anden hos den tidligere deltager i ‘Robinson Ekspeditionen’. For nu går han i sin bedste ven og brors fodspor.

LÆS OGSÅ: UPS! Glemte bryllupsdag

Ninos Oraha har nemlig frasolgt sin ejerandel af virksomheden, skriver Ekstra Bladet, der har kigget i CVR. Det bekræfter han onsdag til mediet, men han ønsker ikke på nuværende tidspunkt at kommentere yderligere på sagen.

Bronuts gik efter to år konkurs efter en hård tid med corona og hjælpepakker, der førte til en kæmpe gæld. Konkursen blev annonceret i december sidste år, men allerede efter kort tid blev Bronuts genskabt med hjælp fra en investor. I dag er den nye virksomhed, Bronuts Group ApS, ejet af Lyngså Invest ApS og Selcuk Yildirim, og både Türker og Ninos er altså én gang for alle færdige med donuts.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig