Realityportalen anbefaler: Forslag til streaming-programmer - Her & Nu

Realityportalen anbefaler: Forslag til streaming-programmer

Realityportalen har kastet sig over en streaming-anbefaling fra Dplay.

Af Rikke Lynge - 28. juli 2020 kl. 07:15

Realityportalen har samlet en række Dplay-programmer, som vi vil anbefale jer at se eller gense.

Første program, vi vil anbefale, er ‘Bare Elvira‘, som vises hver søndag på Dplay.

– Kom med inden for i Elvira Pitzners liv, når hun åbner op for både medgang og modgang i en helt nye serie, der udkom 17. maj. Siden Elvira var helt ung, har hun været i mediernes søgelys og bevæget sig på de røde løbere. Nu får vi fortællingen bag facaden, der ikke omhandler sociale medier og røde løbere, men det virkelige liv, hvor hundens tis er over det hele, skænderier med kæresten fylder, og hvor braste drømme ikke gemmes væk bag Instagrams filtre.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Er du til svendske youtubere, så skal du se ‘Familien Lundell‘.

– I Familien Lundell kommer vi med hjem til Joakim og Jonna, to a Sveriges allerstørste YouTubere. I den nye sæson vender de tilbage, og vi følger i hælene på deres travle liv med datteren Lunabelle og en hverdag, der er fyldt med alt fra bleskift, poolfester og arbejde – et helt almindeligt ualmindeligt liv. Både sæson 1 og 2 er tilgængelige på Dplay, så der er massere at give sig i kast med.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Vidste du, at ‘Vild med dans’-vært Christiane Schaumburg-Müller og tidligere ‘X Factor’-vært Eva Harlou har lavet tv sammen? Det finder du ud af i serien ‘4-Listen: Det vi siger‘.

– I ‘4-Listen: Det vi siger’ kommer sandhederne for alvor frem, når den ærlige og humoristisk programserie graver dybere i kvinders inderste tanker. Der bliver snakket om alt fra magt og løgn til dating og utroskab. Serien er lavet på baggrund af en landsdækkende undersøgelse lavet af det internationale analysefirme YouGov, der har spurgt danske kvinder, hvad de synes er vigtigst ud fra 10 emner. I serien bliver emnerne sat under lup af 20 modige og ærlige kvinder, heriblandt Anne Sophia Hermansen, Christiane Schaumburg-Müller, Sara Bro, Lina Rafn, Anne Sofie Espersen og Eva Harlou.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører faren til sit kommende barn

Er du mere til et godt gensyn, så skal du se ‘Baronessen & mig‘.

– I ’Baronessen & Mig’ tager Caroline Flemming rundt i Danmark for at møde seks kvinder, der sidder fast i livet – enten på grund af en skilsmisse eller et alvorligt brud med kæresten. Caroline Flemming hjælper kvinderne med at komme på benene og komme videre ved blandt andet at finde ro i sit eget selskab, genfinde troen på kærligheden, få større selvtillid og mere balance i livet.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

Savner du sydens sol, så skal du se ‘Sol for millioner‘.

– Tag  med  til  Marbella  på  den  spanske  solkyst,  hvor  nogle  af  Danmarks  mest  karismatiske ejendomsmæglere sælger  supereksklusive  boliger til  solhungrende  og  pengestærke  danskere! Vi følger ejendomsmæglerne, når de fremviser luksuriøse boliger og kæmper indbyrdes om de krævende kunder, ligesom vi også får et indblik i deres privatliv, hvor en hverdag med knald på karrieren helst også skal gå op i en højere enhed med familielivet. Og det er bestemt ikke nemt i en verden med konstante cocktailparties og forretningssnakke på golfbanen.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Er du til ‘Forsidefruer’ på TV3, så er du formegentlig også til et gensyn med serien ‘Janni og Karsten‘.

– Den tidligere oddset-babe, Janni Mathorne Christensen, ryddede alle forsider, da hun i 2010 blev anholdt og varetægtsfængslet for at have snydt en ældre alkoholisk rigmand for 1,5 millioner kroner. I serien følger man hendes forhold til den 25 år ældre respekterede forretningsmand og milliardær Karsten Ree, nok mest kendt som tidligere ejer af Den Blå Avis. Parret får en turbulent start på deres forhold, da Janni idømmes 1 år og 3 måneders fængsel i landsretten. Alligevel vælger parret at flytte sammen i Karstens 70 millioner kroner dyre palæ på Strandvejen. Nye udfordringer kommer dog hurtigt til, for Karstens gamle ven er tilsyneladende ikke glad for at se det umage par sammen og vil gøre alt for at sætte en stopper for deres forhold. Også selvom det kræver, at der tages mere drastiske midler i brug.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Nybyggerne’-stjerne skal træffe store beslutninger

Sidste Dplay-serie vi vil anbefale er den helt nye serie med ‘Danmark har talent’-vinderen Alex Porsing. Programmet hedder ‘Drengerøv i verdensklasse‘.

– Alex Porsing er Danmarks suverænt bedste freestyle motocrosskører. Han sætter livet på spil med dødsensfarlige og vildt imponerende tricks til stor glæde for et titusindtalligt publikum, og også udenfor de store arenaer i Europa er han drengerøv og går all in, når det kommer til gags og ballade. Men frygten lurer konstant i baggrunden hos hans familie, som adskillige gange har oplevet Alex være døden nær som konsekvens af sine vilde stunts. ”Hans tricks bliver vildere og vildere, fordi han bliver dygtigere og dygtigere. Men det gør også, at hvis det går galt, så går det rigtig galt”, fortæller Alex’ mor, Kimmie. Spørgsmålet har hele tiden været, om Alex vil overleve til slutningen af denne serie. I ’Drengerøv i verdensklasse’ kommer vi helt med indenfor i Alex’ crazy verden og møder hans farverige familie på gården i Jylland.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kronprins Frederik ombord hos Mikkel Beha: Stikker til søs