Realitypar venter barn: Sådan fandt vi ud af det

Oliver kunne pludselig se en forandring på kæresten Anna.

Af Lærke Stræde - 9. november 2020 kl. 10:54

‘Paradise Hotels’ største flødepar, Anna Seneca og Oliver Erngart, venter barn. Det skriver de begge på Instagram.

– Vi skal være forældre. Vi venter os en lille bebs til maj. Som Anna siger, så bliver mine jokes langt om længe til far jokes. Selvom hun siger, de har været far jokes i lang tid, skriver Oliver i et opslag. 

Selvom Anna tidligere har afvist rygtet, der har floreret et stykke tid, bekræfter realityparret nu graviditeten med en billedmappe på Instagram af både struttende mave og ultralydbilleder.

LÆS OGSÅ: Caroline efter programmet: Brød sammen i gråd

Anna var den første til at opdage, at hun var gravid, men faktisk var Oliver den første til at ane, at noget var ændret på kæresten.

– Jeg fandt ud af det ved, at Oliver i en lille periode havde kommenteret en del på, at mine bryster var blevet enorme, og så gjorde de bare ondt. Det syntes jeg var en smule skørt, så det fik mig til at tage en test eller fire faktisk, som jo alle viste bragende positiv, lyder det fra fitnessbaben.

LÆS OGSÅ: Myndighederne: Sandra er ikke i stand til at have ansvar for begge børn

En overraskelse

Oliver modtog et billede af de positive tests, da han sad i skolen, og han måtte tage tidligt hjem for at sluge den store nyhed. Det tog heldigvis ikke lang tid, før han var ellevild.

– Oliver reagerede til en start med “fuck, er det sandt?”, men efter han havde fordøjet det hele, så har han bare været den bedste, lyder det fra en forelsket Anna.

Graviditeten var ikke decideret planlagt, så nyheden kom bag på parret. Omvendt indrømmer Anna, at de heller ikke gjorde noget for at forhindre, at det skulle ske.

Og nu, hvor det er sket, er lykken stor hos de vordende forældre, som glæder sig til at få endnu et lille medlem til deres træningsvirksomhed ‘TEAM ERNECA’.

LÆS OGSÅ: Max’ søde kagekur: Jeg tabte mig

LÆS OGSÅ: UHH! Irina planlægger forretninger med Szhirley