HOT NEWS! Realitypar skal giftes

Realitybaben havde slet ikke set frieriet komme – og da slet ikke midt i et tv-program og for øjnene af seere og deltagere i programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. oktober 2020 kl. 10:00

Freja havde slet ikke set det komme, at hun skulle forlade ‘Singletown’ som en forlovet kvinde.

– I starten forstod jeg ikke, hvad der foregik. Jeg blev lidt skuffet i det sekund, hvor jeg ikke så noget hjerte i boksen. Men så opdagede jeg jo hurtigt, at det var en ring, og så gik han på knæ. Først dér forstod jeg, hvad der skete. Det føltes næsten helt uvirkeligt, da vi stod der. Jeg vidste ikke helt, om jeg skulle grine, græde eller besvime, fortæller Freja til Realityportalen.

I det seneste afsnit ‘Singletown’ vælger Mike Jørgensen, også kendt fra 2019’s udgave af ‘Paradise’, at gå på knæ for sin kæreste. Hos 21-årige Freja Steenholdt var der ingen tvivl om svaret.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

– Det hele var så overvældende for mig. Men jeg blev så glad, at jeg næsten ikke kunne være i min egen krop.

Realityparret bor sammen i en lejlighed i Nakskov. Til nu er det kun deres forældre, der har kendt til forlovelsen. Men eftersom det romantiske frieri netop er blevet vist i ‘Singletown’, der ligger tilgængeligt på Dplay, så siger det sig selv, at det kommende bryllup ikke længere er en hemmelighed.

– Vores forældre blev virkelig glade, da de hørte om forlovelsen. De synes, vi er det perfekte match, så de støtter meget op omkring det, siger ‘Singletown’-baben.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Bryllupsplanen

Hvornår og hvordan brylluppet skal foregå, har Mike og Freja ikke besluttet.

– Vi har tænkt os at vente, til coronaen har lagt sig lidt. Man må jo ikke have vildt store forsamlinger, og vi vil gerne have mange med til vores bryllup, forklarer Freja.

Derfor vil de gerne vente omkring to til tre år med brylluppet. Det skyldes også, at de gerne vil nå at sparre penge op til festen. Når den tid kommer, vil de holde et helt traditionelt kirkebryllup.

Freja og Mike forlod ‘Singletown’ efter ni dage. Mike kunne mærke, at det kun er Freja, han vil have, og derfor tog han en af de andre deltagere i programmet med ud for at købe forlovelsesringen til hende.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud

Senere mødtes Freja og Mike i programmets kærlighedstest. Her viste Mike en ring i sin boks, som normalt enten kan være tom eller med et hjerte i, og det fik næsten samtlige ‘Singletown’-deltagere til at sidde med helt blanke øjne eller tårer ned ad kinderne.

Den 21. november har Freja og Mike været et par i et år. Forholdet kom ellers lidt skidt fra start, da Mike var utro, og det var også grunden til, at de var med i ‘Singletown’.

Men nu har han altså bevist én gang for alle, hvor han står.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Se det rørende øjeblik herunder. Se hele afsnittet på Dplay.