Realitypar afslører: Det skal vores søn hedde

Realitypar afslører: Det skal vores søn hedde

Mikkel Serwin og Melissa Nielsen løfter nu sløret for, hvad deres baby skal hedde.

Robinson ekspeditionen, for lækker til love
Af Emilie Holm Egebro - 4. maj 2015 kl. 13:16

Torsdag fortalte ‘Robinson’-deltageren Melissa Nielsen, at hun var indlagt på hospitalet, da hendes søn ville ud før tid.  Heldigvis lykkedes det at holde sønnen i maven lidt endnu, og fredag blev Melissa udskrevet.
– Mit drop havde stoppet alle veer, så han kunne blive derinde lidt endnu. Jeg blev glad for, at det ikke var endnu, at han ville ud, fortæller Melissa i dag til Realityportalen.dk.
Hun afslører samtidig også, at hende og Mikkels kommende søn har fået sig et navn.
– Det var et meget nemt valg, synes vi begge to. Og vi har valgt at kalde vores lille søn Mason.
LÆS OGSÅ: Melissa: Her er mine juleminder
Kan føde hvert øjeblik
Selvom sønnen bliver i maven lidt endnu, er det dog langt fra sikkert, at han bliver der indtil terminsdatoen den 30. juni.
– Hospitalet kunne ikke sige noget om, hvorvidt veerne kom igen i denne uge, eller om jeg gik terminen ud. Men de er klar, hvis han vil ud, siger Melissa og tilføjer:
– Vi må bare tage en dag ad gangen. Pusletasken var det første, som jeg kiggede på i fredags, og jeg er i gang med at pakke min egen taske nu, så det bare står klart, hvis det skulle ske igen.
LÆS OGSÅ: Melissa og Mikkel om ‘Robinson’: Vores forhold er blevet stærkere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.