Realityhunk har taget stort skridt med kæresten

‘Love Island’-fyren er jublende lykkelig for tiden, for han og kæresten har endelig taget næste skridt i forholdet.

Af Lykke Buhl - 11. september 2019 kl. 16:02

Rasmus Kamaei Pedersen blev et offentligt ansigt, da han ledte efter kærligheden i ‘Love Island’. Det samme gjorde han i ‘Wingman’, men under optagelserne i februar mødte han i stedet kærligheden uden for skærmen.
LÆS OGSÅ: Ny ’Ex on the Beach’-babe afslører fortid med Fie Laursen
Det er nemlig kæresten Anne Sophia, som Rasmus har været officielt sammen med siden april i år. Allerede efter tre måneder sammen begyndte det tætknyttede par at lede efter et fælles hjem i København.
Og det har de netop fundet, afslører Rasmus til Realityportalen.
– Vi har fundet en lejlighed sammen, faktisk i sidste uge, så vi har flyttet alle vores ting i dag. Det er virkelig fedt, fortæller en forelsket Rasmus.
LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

Hun var en af de få, der stadig havde håb for mig

Rasmus beskriver kæresten Anne Sophia som en af de vigtigste mennesker i hans liv, så han er lykkelig over endelig at kunne dele tag med hende.
Rasmus fik en hård medfart efter at have været med i ‘Love Island’, da han ikke just var loyal overfor damerne. Men nu har Rasmus altså fundet den helt rette kvinde, der får al hans loyalitet.
Og særligt Anne Sophia er grunden til, at Rasmus ikke fortryder sin deltagelse i reality.
– Hvis jeg ikke havde været med i ‘Love Island’, så havde jeg ikke mødt min kæreste, som jeg lige er flyttet sammen med. Hun var der og havde set det, og så begyndte vi at ses. Hun var en af de få, der stadig havde håb tilbage for mig, griner Rasmus.
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører: ‘Love Island’-Rasmus lagde an på mig
Da man i lørdags kunne opleve Rasmus i reality-aktion i Stjerne Boksning, hvor han fik prygl af ‘Robinson’-Mathias, var kæresten med som personlig opbakning.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende
LÆS OGSÅ: Rasmus meldte sig til ‘Love Island’ få timer efter brud