Realityhunk får stor værtstjans og besøg af Mads Mikkelsen - Her & Nu

Realityhunk får stor værtstjans og besøg af Mads Mikkelsen

Der er lagt op til et brag af en fest på Docken den 10. januar, når der afholdes Reality Awards.

Af Rikke Lynge - 7. januar 2020 kl. 13:41

I starten af december blev det annonceret, at Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’ og Jonas fra ‘Love Island’ skal være værter til Reality Awards den 10. januar, men nu er endnu en reality-deltager offentliggjort som vært.
– Jeg skal være vært til Reality Awards sammen med Jonas og Camilla, afslører Lenny fra ‘Paradise Hotel’ til Realityportalen.
Foruden de tre reality-stjerner kommer også en legendarisk stjerne på scenen til Reality Awards afslører Lenny.
– Der går et lille rygte om, at Mads Mikkelsen kommer og optræder med mig og Jonas, og så skal han også uddele en pris.
LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr
Lenny er ikke i tvivl om, at de tre bliver et godt match.
– Vi kommer til at matche perfekt, for vi har hele pakken tilsammen. Camilla er den søde og elskværdige kvinde, som altid er smilende og skaber god energi, og så har hun hamrende god humor. Jonas er en sofistikeret, veltalende og funktionel sexmaskine, som stadig lever drengerøvs-livet og er uimodståelig for damerne. Jeg er en tikkende bombe uden selvkontrol, med en masse energi, en masse overraskelser og en masse skandaler, når det show er forbi.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og kæresten til deres følgere: HJÆLP OS!
På Lennys instagram har han ydermere lagt et opslag ind, hvor han sammen med Jonas og dansepiger øver sig til showet. I teksten til opslaget skriver Lenny blandt andet:
– Nu er vi klar til endnu et BRAG af en fest.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe: Jeg er smaskforelsket

Gode råd fra Philip May

Selvom Lenny har været vært på Reality Awards tidligere, så vil kammeraten og seneste vært af Reality Awards gerne give et godt råd med på vejen.
– Han skal lade være med at drikke for meget, for så kan han simpelthen ikke styre det. Og så skal han bare være klar på, at folk ikke rigtig hører efter og hellere vil have en fest.
Til Realityportalen afslører Lenny, at åbningen af showet vil gå i historiebøgerne, så der er lagt store forventninger i kakkelovnen.
LÆS OGSÅ: Paradiso om sex på tv: Sådan reagerede min mor