Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Realitydeltageren har en lang og hård fortid, og på et tidspunkt forsøgte han endda at tage sit eget liv. Men det hele har gjort ham stærkere, og måske er det derfor, at han nu tør stå frem og fortælle sin historie i et realityprogram.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. oktober 2020 kl. 10:00

Én ting er, at man som mand vælger at stå frem foran de andre deltagere i ‘Singletown’ for at fortælle, at man faktisk er født som pige. Men at stå frem i et realityprogram, som hele Danmark fra i dag kan gå ind og se, er noget andet og lidt vildere – og måske noget, de færreste ville have lyst til. Alligevel var det, hvad 24-årige Mick Skov valgte at gøre.

Det er ellers kun hans familie, tidligere kærester og folk i hjembyen Skive, der kender til hans historie eller brudstykker af historien.

– Der er jo nogle, der ved det, så måske ville det alligevel komme ud før eller siden, når folk ser programmet. Så ville jeg hellere komme dem i forkøbet og selv styre det. Jeg er virkelig rørt og glad for den måde, programmet er klippet på, og det kommer ud på, for det viser præcis, hvordan jeg har det, siger Mick til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er pigen, der slår benene HELT væk under Teitur

Overdosis sovepiller

Han begyndte forvandlingen fra pige til dreng, da han var 10 år gammel, da han i lang tid havde følt sig anderledes, nærmest som om han var fra Mars. Og han mærkede blandt andet sin virkelige identitet ved, at han blev forelsket i en pige.

‘Singletown’-deltageren har fået hormonbehandling med det mandlige hormon testosteron, men han ønsker ikke at tale om hverken hormonbehandling eller kønsskifteoperation.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

– Måske er jeg klar til at åbne op om det på et tidspunkt. Det er ikke, fordi jeg ikke er glad for mig selv, men lige den del er på nuværende tidspunkt privat for mig.

Mick fortryder på ingen måde, han har fortalt om sin fortid, og han fortryder ikke sin deltagelse i ‘Singletown’, for den har kun gjort, at han hviler endnu mere i sig selv. Det har han langt fra altid gjort, og da han var yngre havde han så meget kaos inde i sig, at han som 12-årig tog en overdosis af sovepiller i håbet på, at det hele skulle slutte.

– Jeg har meget i bagagen. Men fra jeg var 18 år, begyndte jeg at få det bedre, siger han.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Mick Skov. (Foto: Dplay)

Fortalte Freja det efter to dage

Han mødte sin kæreste, 21-årige Freja, tilbage i foråret, hvor Danmark var lukket ned på grund af corona. De to begyndte at skrive sammen på Instagram, og allerede efter få timer ringede de sammen og talte i timevis. De havde kun kendt hinanden i to dage, da Mick fortalte til Freja, at han er transkønnet.

– Efter jeg havde delt det med hende, delte hun også en stor, personlig ting med mig, som hun ikke havde fortalt til særlig mange andre. Hun reagerede så positivt på det, og hun viste mig en kæmpe omsorg, fortæller han.

Der gik seks dage i ‘Singletown’, før han turde tage hul på sin historie og åbne op overfor de andre.

LÆS OGÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Freja og Mick. (Foto: Privat)

Sådan reagerede ‘Singletown’-deltagerne

– Det her, det er meget, meget grænseoverskridende for mig.

Sådan lød det fra Mick, da han skulle fortælle de andre deltagere om sin dybeste, mest personlige hemmelighed. Han frygtede, hvordan de ville tage imod den, og han var derfor rystende nervøs og kunne slet ikke få hemmeligheden udover sine læber.

Imens han kæmpede med at finde modet til at få det sagt, var alle deltagernes fulde opmærksomhed rettet mod ham.

Det hele ser man i det nyeste afsnit af ‘Singletown’.

– Jeg er faktisk født som en pige, siger Mick i programmet.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

I dagene op til afsløringen havde han frygtet at blive dømt, og at alle de andre ville tænke alt muligt underligt om ham og ikke se ham, som den han er.

Det viste sig heldigvis straks, at det ikke var sådan, det skulle gå. For selvom de andre til at begynde med troede, det var en joke, blev hans besked modtaget med både kram og kæmpe respekt. Men naturligvis var de også meget overrasket, for udover at Mick er en følsom fyr, så havde ingen tænkt, at der var noget bemærkelsesværdigt ved ham, for han er jo vare Mick.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay. Sing

 

 

 

 

Læs mere om