Realitydeltagere: Derfor er vores blogs unikke

Flere realitydeltagere har deres egen blog, men hvordan adskiller de sig fra hinanden? Få svaret her.

Af Dan Bjerggård - 24. februar 2014 kl. 11:33

Flere realitydeltagere har deres egen personlige blog, hvor man kan følge med i deres liv. De fleste af disse blogs er samlet hos bloggersdelight.dk, som er Danmarks største blogger-netværk.
– Alle kan starte en blog på bloggersdelight.dk men for at være en del af vores premium netværk, skal man helst have over 20.000 besøgende om måneden, fortæller direktør Henrik Akselbo til Realityportalen.dk og uddyber:
-Det er ikke nok, at man er et kendt ansigt, men det kan selvfølgelig hjælpe en til at få en god start med sin blog. For at få succes som blogger, så skal man skille sig ud, være konsekvent i sine opdateringer, ellers mister læserne interessen.
LÆS OGSÅ: Pernille klar med ny blog: I dag er det ikke strandvejr
Realityblogs
Det kan være svært at få et overblik over de forskellige reality-bloggere, og derfor har vi udvalgt fem forskellige realitydeltagere og spurgt dem, hvorfor netop deres blog skiller sig ud. Alle er premium medlemmer hos bloggersdelight.dk.
Amanda Sisse – ‘De unge mødre’
-Min blog handler om mit liv, og forhåbentlig kan den give inspiration til andre omkring både køb af tøj til mødre og børn, aftensmad og fornøjelser i weekenden med mere. Jeg vil sige, at hvis man kan lide at se ‘De unge mødre’, så vil man elske min blog.
Nadialine Von Bach – ‘Paradise hotel’ & ‘Mig og min mor’ 

Det var en chokeret, men lykkelig Nadialine, der vandt Årets læserpris. (Foto: Nadialine)

Det var en chokeret, men lykkelig Nadialine, der vandt Årets læserpris til Bloggeraward 2014. (Foto: Nadialine)


Jeg er super pasioneret omkring min blog, og jeg bruger enormt meget tid på den. Jeg blogger primært om mode, og så har jeg netop vundet en pris ved årets modeblogpris 2014, hvor jeg vandt ‘Årets Læserpris 2014′.
Julie Von Lyck – ‘For lækker til Love’ & ‘Divaer i junglen’
Jeg er nok et lille step foran med moden i forhold til den gennemsnitlige pige, hvilket jeg tror gør, at jeg har så mange læsere. Jeg håber at kunne give inspiration. Jeg blogger om alt fra mit studie, til mad og opskrifter og mode med mere. – Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå 100 procent inde for alt på bloggen.
Melanie Affe Olsen – ‘For lækker til love’
-De andre blogger meget om fashion og deres eget liv. Jeg blogger mere om beauty, og selvfølgelig mit liv. Jeg har lige lavet nyt design på bloggen, og jeg er begyndt at fokusere mere på den. Make-up og beauty er i fokus i øjeblikket.
Irina Babenko – ‘Firstet’ & ‘Divaer i junglen’ med mere
-Jeg vil gerne skille mig lidt ud, og jeg tør være lidt mere risikabel end de andre. Jeg skriver selvfølgelig om mode, men jeg fortæller også omkring de saftige ting fra de programmer, som jeg er med i. I øjeblikket blogger jeg blandt andet også for TV3 om den nye omgang ‘Paradise Hotel’.
Skulle du have mod på at kaste dig ud som blogger, så er der mulighed for at oprette din egen gratis blog på bloggersdelight.dk. – Hvem ved, måske er du deres næste premium blogger.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang dater kendt komiker
SE OGSÅ: Realitydeltagernes private tatoveringer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.