Realitydeltager: Jeg har sendt nøgenbilleder på Snapchat

Christina Damm Hamann fra TV3-programmet ‘Yacht Party’ erkender at have sendt nøgenbilleder via Snapchat.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. oktober 2014 kl. 14:55

Bølgerne går højt i sagen om det sociale medie Snapchat, hvis søster-app Snapsave er blevet hacket. Flere hundrede tusinde private billeder er angiveligt blevet lækket på internet. Heriblandt billeder med pornografisk indhold.

Christina har flere gange sendt frække snapchats. (Foto: Tv3)

Christina har flere gange sendt frække snapchats. (Foto: Tv3)


Blandt brugerne af den populære app er ‘Yacht Party’-deltageren, den 24-årige Christina Damm Hamann, som indrømmer overfor EB.dk, at hun flere gange har benyttet app’en til netop at sende nøgenbilleder.
– Det kan jeg ikke udelukke, at jeg er (nøgen, red.). Fordi jeg vælger jo selv, hvem jeg skal sende dem til. Det kan jo være, at man har noget ‘kørende’ med nogen, og så har man lige sendt noget med ikke så meget tøj på, siger hun til EB.dk, og hun mener, at chancen for at blive genkendt er større, når man har medvirket i et tv-program, som hun har.
LÆS OGSÅ: WUP WUP: Sidney Lee springer ud som skuespiller
Har sendt mere end ti
Hun afslører, at hun nok har brugt app’en til at sende nøgenfotos mere end ti gange.
– Jeg har ikke tal på det. Jeg har brugt Snapchat i rigtig, rigtig lang tid. Så har man haft en kæreste, og så har man sendt noget til ham, og så har man haft noget kørende med nogen, og så har man sendt noget til dem, siger hun og fortsætter:
– Jeg har da sendt en del, for jeg har da haft kærester. Imens jeg har været single, er der også kommet nogle afsted. Men det er ikke sådan, at jeg sender ti om dagen.
Christina har i fremtiden tænkt sig at bruge denne slags medier med lidt mere omtanke, da tanken om, at der skulle ligge frække billeder af hende på nettet, ikke er særligt tiltalende.

Har du også sendt nøgenbilleder via Snapchat?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michella raser over ‘Popstars’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.