Realitydarlings nytårsforsæt: Vil være en bedre mor

Kendisbloggeren Irina Olsen har et helt særligt ønske for 2017.

Af Ritzau - 3. januar 2017 kl. 17:55

Den 29-årige kendisblogger har datteren Allessia, og hun ønsker at være en endnu bedre mor for den lille pige i det nye år. Det skriver hun på sin blog.
GALLERI: Se frække Irina folde sig ud som nytårsbabe
Irina Olsen, der er kendt fra tv-programmer som ‘Fristet’ og ‘Divaer i junglen’, skriver, at hun synes, at hun har været en god mor i 2016. Alligevel er der nogle ting, hun gerne vil være bedre til.
– Vi mødre gør vores bedste og lærer undervejs, og jeg vil da gerne gøre det endnu bedre i 2017, skriver hun i blogindlægget.
Hun skriver, at hun særligt gerne vil være bedre til at lave sund og børnevenlig mad, og så ønsker realitypersonligheden også at have flere billeder af hende og datteren sammen. En anden ting, som Irina Olsen gerne vil være endnu bedre til, er at sige fra og ikke altid give datteren sin vilje.
– Jeg har virkelig svært ved at sige nej til hende, hvordan gør I andre det?, spørger hun på bloggen, hvor hun understreger, at mere kvalitetstid med Allessia er det vigtigste punkt på listen i det nye år.
Irina Olsen danner par med djen Morten Brangstrup Olsen, bedre kendt som Faustix, som hun også er forlovet med. Parret har sammen datteren, der fylder to år til marts.
Læs hele blogindlægget her
LÆS OGSÅ: Irina og kæresten klar til barn nummer to: Vi håber på en dreng
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.