Realitybabe stiller op i fitness-konkurrence

Der er sket meget med dem smukke reality-babe, siden hun for to år siden var på skærmen.

Af Louise Vilsbøl - 7. april 2017 kl. 9:06

Da Emma Stjerne Nielsen deltog i ‘Bikini Island’ var hun en køn og tynd pige, men der var ikke meget fitness-babe over hende. Der er dog sket en del på de sidste to år, og til maj indtager hun scenen i sin første bikini fitness konkurrence i Messecenter Herning.
– Jeg har jo trænet i mange år efterhånden. I 2013 begyndte jeg i fitness center for at tabe mig, jeg vidste ikke noget om træning dengang og dét med at være “fit”, så jeg begyndte at styrketræne, men spiste næsten ingenting, og derfor tabte jeg mig jo meget hurtigt! Jeg blev rigtig bidt at træning og var deroppe 6 gange om ugen, om det så var jul, nytår eller min fødselsdag, fortæller Emma, som blev rigtig tynd at se på til sidst, og det brød hun sig ikke om.
– Jeg begyndte at læse mig frem til, hvad man skulle spise for at blive “fit” og fandt jo hurtigt ud af, at det ikke hjalp at stoppe med at spise, da man jo så tager det hele på igen, lige så snart du starter med at spise normalt.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradis’-par blev aldrig gift
Det begyndte at gå ned ad bakke
Drømmen om at stille op i bikini fitness spirede allerede i 2014, hvor Emma for første gang tog kontakt til sin træner, René Olesen, men dengang var hendes mindset ikke til det, forklarer hun.
– Det begyndte at gå ned ad bakke for mig med træning, og jeg havde ingen motivation til det, da jeg også havde taget på. Og jeg havde det ikke godt med min krop. Jeg var måske oppe og træne 2 gange om ugen og nogle gange slet ikke, fortæller Emma.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini island’-vindere raser: Præmien er til grin
Men for syv måneder siden fandt hun atter motivationen og startede op med træningen på den rigtige måde. Nu var hendes viden omkring kost større, og det gav resultater.
– Jeg tabte mig hurtigt, da jeg nu har været igennem et par år med træning og jo har fundet ud af at gøre det på den sunde måde. Jeg kontaktede igen Rene Olesen for omkring 2-3 måneder siden og fortalte ham, at nu ville jeg gennemføre min drøm om at stille op i bikini fitness, og han har coachet mig igennem forløbet lige siden, og det går bare SÅ godt, fastslår Emma og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sandheden om reality-bruddet: Stofferne kom mellem os
– Jeg er klar til at stå på scenen i Herning den 26. maj, og endelig går min drøm i opfyldelse. Det er IKKE et let forløb, det er sindssygt hårdt, og man skal ikke tro, at det er en dans på roser! Men det er det HELE værd!
Se alle billederne af Emmas flotte forvandling i galleriet øverst i artiklen, og følg med på hendes Instagram.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes viser bikini-kroppen frem


LÆS OGSÅ: Boris ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade hotellet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.