Realitybabe lufter vilde fordomme: Indavl og tabere

Sasha Klæstrup har ikke specielt mange rosende ord tilovers for Lolland, hvor hun bor med sin familie

Af Redaktionen - 21. september 2019 kl. 20:55

Det kan godt være, at både Nikita og Sasha Klæstrup kommer fra Lolland – og at Sasha stadig bor der med sin familie, men det betyder langt fra, at hun er glad for at bo på Lolland.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
I den splinternye Viafree-serie ‘VIP i familien’ er Sasha og Nikita taget et smut tilbage til Lolland, hvor de skal forsøge at finde ud af, hvad Ø’en egentligt har af muligheder. Lolland får dog en hård medfart fra start.
– Lolland er et sted, man flytter ned, når man vil stikke af fra alt. Det er sådan meget indavl, tabere, kontanthjælpsmodtagere – folk der ikke gider videre. Jeg ved godt, at der er masser, der er syge og ikke kan komme videre, men der er fandme også mange, der vælger, at det er nemmere bare at sidde på sin flade røv og lave intet, siger Sasha om Lolland – hvor hun ellers selv bor.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
Hun kan dog ikke vente med at komme væk, når hendes børn bliver store.
– Jeg glæder mig til, at mig og min mand er færdige med uddannelse, og vi så kan flytte, siger hun.
Men hvorfor bor Sasha egentligt et sted, hun har så lave tanker om? Det kan du finde ud af i klippet herunder, og du kan se, hvordan det går de to Klæstrup-søstre på Lolland i ”VIP i familien”, som kan ses lige nu på Viafree.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn