Realitybabe løfter sløret for hemmeligt projekt - Her & Nu

Realitybabe løfter sløret for hemmeligt projekt

Bloggeren løfter sløret for endnu et vildt projekt i 2020.

Af Lærke Stræde - 9. februar 2020 kl. 08:58

Nu kan Irina Olsen tilføje endnu flere bedrifter til sin liste. Fra realitystjerne til blogger til makeup-ekspert med egen skønhedsserie, og snart kan hun altså også kalde sig forfatter.
Den Kim Kardashian-lignende skønhed bekræfter nemlig overfor Realityportalen, at hun er gået igang med at skrive sin første bog.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedysten’-stjerne om hård skilsmisse: Jeg lever med frygten hver dag
Selvom bogen stadig er i udviklingsfasen, så kan Irina løfte sløret for, at det ikke er fiktion, men derimod en personlig beretning om hendes liv.
– Selvom jeg forestiller mig, at jeg har en Emily Brönte-ish øjeblik her, så er det ikke en novelle. I ved, at jeg er glad for at fortælle om mine egne erfaringer og min drøm er, at bogen kommer til at ligge fremme i jeres hjem og genlæst flere gange, skriver hun i et Facebook-opslag.

Bogen skal give et nyt syn på livet

Hun fortæller, at formålet med bogen er at inspirere og gøre en positiv forskel.
– At den giver jer et smil på læben, lidt motivation, nyt syn på nogle aspekter af livet, mere mod til at drømme, mere livsgejst, mere tro på jer selv og at den bliver til gavn, fortæller bloggeren.
LÆS OGSÅ: Trouble in ‘Paradise’? Nu udstiller Tobias Sarah
Bogprojektet har i lang tid stået højt på prioritetslisten hos Irina Olsen, og nu skulle det være. Hun kan løfte sløret for, at bogen allerede lanceres i 2020.
På nuværende tidspunkt kan Irina ikke røbe flere detaljer om bogens indhold, så vi må fortsætte med at vente spændt.
Herunder kan du se Irinas opslag, hvor hun afslører sin nye bog