Realitybabe har holdt det skjult hele livet: Nu fortæller hun det til alle - Her & Nu

Realitybabe har holdt det skjult hele livet: Nu fortæller hun det til alle

I mange år holdt Mai Manniche sin sygdom hemmelig. Sådan har det dog ikke været i de seneste år.

Af Jonas Sand - 12. oktober 2019 kl. 14:58

Mai Manniche stod i 2017 frem og fortalte i et interview med HER&NU, at hun led af den tabubelagte hudsygdom psoriasis, som hun ellers havde holdt hemmeligt i mange år.
Siden har ‘Beauty Bosserne’-stjernen været ærlig omkring sygdommen, som hun både offentligt og privat åbent fortæller om. Selv om det ikke altid er nemt, så vil hun gerne være med til at bryde tabuet, skriver hun i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Kort efter brud: Dansk realitybabe har fundet kærligheden
– Gu er det grænseoverskridende – faktisk helt vildt! Hele mit liv har jeg holdt det hemmeligt for offentligheden og selv tætte venner. Nu fortæller jeg det til Gud og hver mand (kvinde) – og deler med offentligheden at JA, jeg har en kronisk sygdom. Jeg har psoriasis, skriver hun og fortsætter:
– Ikke vanvittigt fedt at have, og jeg vil da gerne have været foruden, men det er en del af mig, og sådan er det. Jeg deler det med offentligheden for at hjælpe andre og være med til at bryde tabuet. At vi sagtens kan være smukke og leve rigtig godt med psoriasis.
Fredag aften holdt Mai Manniche foredrag i samarbejde med Psoriasisforeningen, som hun i september blev ambassadør for. I samarbejde har de lanceret kampagnen SmukMedPsoriasis.
LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar
Herunder kan du læse hele hendes opslag:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Gu’ er det grænseoverskridende – faktisk helt vildt! Hele mit liv har jeg holdt det hemmeligt for offentligheden og selv tætte venner. Nu fortæller jeg det til gud og hver mand (kvinde?) – og deler med offentligheden at JA, jeg har en kronisk sygdom. Jeg har psoriasis. Ikke vanvittigt fedt at have, og jeg vil da gerne have været foruden, men det er en del af mig og sådan er det. Jeg deler det med offentligheden for, at hjælpe andre og være med til at bryde tabuet. At vi sagtens kan være smukke og leve rigtig godt med psoriasis. I aften holder jeg et foredrag i samarbejde med Psoriasisforeningen @psoriasisdk og derudover har vi sammen lanceret kampagnen #SmukMedPsoriasis hvor 20% af salget af MINI TRIPLE LEAVES øreringene går til foreningen og deres arbejde ❤️ Jeg håber i vil bakke op om kampagnen og tak til alle Jer – med og uden psoriasis – der allerede har skrevet til mig og bakker op ?? . For sure it’s a bit crazy for me – actually quite crazy! All my life I have kept it secret to the public and even close friends. Now I tell every man (woman ) – and share with the public that YES, I have a chronic disease. I have psoriasis. Of course I would like to have been without, but psoriasis is a part of me and that’s it. I share it with the public to help others and help break the taboo. That we can easily be beautiful and live really well with psoriasis. Tonight I am giving a talk in collaboration with the Psoriasis Association and in addition we have together launched the campaign #SmukMedPsoriasis where 20% of the sales of the MINI TRIPLE LEAVES earrings goes to the association and their work ❤️ I hope you will support the campaign and thank you for all of you – with and without psoriasis – who have already written to me and supported the campaign ? #SmukMedPsoriasis #psoriasis #Psoriasisforeningen #mitliv #livetersmukt

Et opslag delt af Mai Manniche Jewellery Design (@maimanniche_jewlscph) den


LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude