Realitybabe efter svært tab: Jeg er stadig i chok

Men midt i sorgen er der dog også stor glæde.

Af Anna Løwe - 11. maj 2021 kl. 18:52

I sidste uge kunne Realityportalen berette, hvordan en dybt chokeret og såret Rikke Chili pludselig måtte sige farvel til sin elskede hund, Sign. Sign døde efter et epileptisk anfald, der endte med, at han fik kraniebrud og til sidst måtte aflives.

Der skulle dog ikke gå længe, før Rikke endnu en gang kunne byde en firbenet ven velkommen i familien. Denne gang en lille fyr ved navn Future.

LÆS OGSÅ: Ærlige Dennis Knudsen: Sønner koster millioner

– Future er en han, og han er 10 uger gammel, fortæller en glad Rikke, da Realityportalen kontakter hende og spørger til Rikkes nye ven.

– Jeg er et hundemenneske. Jeg er stadig i chok over at have mistet Sign – og så kom chokket også lige ovenikøbet med utilstedelige (og selvfølgelig anonyme mennesker), der beskyldte min kæreste for at have smadret min hund og slået ham ihjel med vilje, og vi blev begge beskyldt for at være dyremishandlere. Vi er stadig i chok og forstår slet ikke, hvor så vanvittig en tankegang kommer fra.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og 20-årig kæreste vil stifte familie

Future er fremtiden

Det krævede ikke mange overvejelser, før Rikke drog mod Herning for at hente Future med hjem. Og navnet er der en helt særlig grund til, fortæller Rikke, der er ovenud lykkelig for sin beslutning:

– Jeg giver altid mine hunde navn efter omstændighederne. Sign fik sit navn, da jeg faldt over ham helt tilfældigt, efter Challenge døde. Så jeg så det som et tegn. Future er en uventet fremtid, som jeg slet ikke var forberedt på skulle komme nu. Men han er min fremtid, deraf navnet.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Nogle ville måske tro, at Future er ment som en erstatning for Sign, siden han er kommet så hurtigt efter, men den tanke slår Rikke hurtigt til jorden:

– Jeg får aldrig Sign tilbage. En ny hund er ikke den hund, man har mistet. Så hvis folk tænker, Future er en erstatning for Sign, kan jeg ikke forstå det – faktisk synes jeg, det er en underlig tankegang, slår den tidligere ‘Divaer i Junglen’-deltager fast.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Derfor skulle Aykut ud af ‘Paradise’

Savnet består

Selvom Rikke er travlt beskæftiget med Future og er helt fyldt op af lykke over ham, har hun dog på ingen måde glemt Sign.

– Jeg føler, jeg har truffet den helt rigtige beslutning med allerede at købe en ny hund. Jeg tænker ikke på min savnede og elskede Sign konstant grundet Future. Nu er der plads til lidt smil og grin mellem tudeturene. Men Sign var kun tre år, og jeg er ødelagt over at have mistet min allerbedste ven.

LÆS OGSÅ: Jasmin psykisk ramt efter ‘Paradise’

Heldigvis kan Future hjælpe Rikke lidt på vej:

– Future kan klart mærke, når jeg er ked af det. Han har flere gange lagt sig ind til mig og tæt på halsen, når savnet til Sign bliver for stort og jeg bryder sammen, forklarer Rikke og uddyber:

– Det gør mig glad, at han kan mærke det. Det betyder meget for mig, da jeg er så tæt knyttet til mine hunde. De betyder alverden for mig.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-forældre kontakter deltager: Det er mobning!

Læs mere om