Realitybabe efter stort vægttab: Nu skal brysterne laves

Efter et flot vægttab har realitybaben nu taget en stor beslutning, som hun har ønsket sig længe.

Af Louise Vilsbøl - 26. august 2021 kl. 15:32

Da Freja Benedikte deltog i ‘Singletown’ sidste sommer, vejede hun mere, end hun nogensinde har gjort før, og i efteråret tog hun kampen op mod de overflødige kilo. Nu er hun i mål med et vægttab på godt og vel 15 kilo, og hun har besluttet sig for at give sig selv en belønning for det hårde arbejde.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

– Jeg vil gerne have lavet bryster. Jeg skal have dem lavet den 18. december hos CPH Plastik. Jeg ved ikke endnu, hvor meget der skal i, men jeg vil gerne være et sted mellem de 350 og 425 ml. Det er en gave til mig selv, fordi jeg har været så sej med mit vægttab, fortæller Freja og fortsætter:

– Jeg sagde til mig selv, at jeg skulle have mine bryster lavet, hvis jeg fik tabt mig.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj giver en status på deres fremtidsplaner.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Realitybaben er vægtmæssigt der, hvor hun gerne vil være nu på de 51 kilo, men nu er målet at få opbygget en solid muskelmasse og få fedtprocenten længere ned, inden hun skal have lavet sine bryster. De nye bryster er dog ikke kun en belønning for vægttabet.

– Jeg har altid været ked af mine bryster, og efter mit vægttab synes jeg, at det er blevet mere nødvendigt, fordi de også er blevet mindre, og jeg kan ikke lide formen på dem, fortæller Freja.

I sidste uge gik hende og kæresten Mick fra hinanden, men han støtter hende alligevel i beslutningen om at få lavet nye bryster, som han har kendt til længe. Freja lagde ikke skjul på efter bruddet, at hun håbede på, de to igen kunne finde melodien. Hun ønsker dog på nuværende tidspunkt ikke at fortælle, hvordan det går mellem dem.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Læs mere om